Softub jakuzzik

Softub

Jakuzzi könnyedén

A Softub masszázsmedencék gyártója 44 éves tapasztalattal piacvezető a mobilizálható jakuzzik terén.
A Softub modelljei hőszigetelt, pehelykönnyű, puha vázzal készültek, így a legkisebbek is vidáman hancúrozhatnak benne sérülés nélkül. A medencék nem összekeverendők a felfújható jakuzzikkal. Bár súlyuknak köszönhetően könnyen kezelhetők és mozgathatók, a medencék falának szerkezete nagyon erős, felülmúlja az akril medencék stabilitását.

A kristálytiszta vízről és a higiéniáról a Softub Ozonator gondoskodik. A modern Whisper technológia pedig garancia a csendes működésre.

Funkciók

A Softub nem felfújható medence

A Softub kiváló minősége és tartóssága mellett a könnyű telepítése miatt is nagyon népszerű. A masszázsmedencét akár egy személy is beüzemeltetheti. A csomagolásból kivéve egyszerűen a helyére gurítható. Az egyedi fejlesztéseknek köszönhetően ezek a könnyű jakuzzik rendkívül időtállóak, csendesek és energiahatékonyak.
hydromate

Hydromate

A Hydromate nem más, mint szivattyú, motor és fűtés egyben. Az egységek okos elrendezésének köszönhetően, a vizet a motor hője melegíti. Így energiafogyasztása nem több, mint egy tál étel melegítése a mikróban.

ozonator

Ozonator

Az Ozonator automatikusan szűri a medence vizét naponta kétszer. Az oxidációs folyamat kristálytiszta vizet eredményez, így a használandó vegyszerek mennyisége is minimalizálható.

whisper

Whisper technológia

A Whisper technológia forradalmasította a jakuzzi motorokat. A legcsendesebb jakuzzi motor a termelt hő újrahasznosításával az energiafogyasztást is csökkenti.

smartchip

Smartchip

Az intelligens technológia figyel a hálózat feszültségingadozására. Túlfeszültség esetén minden elektronikus alkatrész kikapcsol, megvédi a jakuzzit az áramkimaradásból eredő károktól.

ENERGIAHATÉKONYSÁG

mennyibe kerül az üzemeltetés?

A Softub egyedülálló Hydromate berendezése a motor által termelt hőt is felhasználja a vízmelegítésre, így a medence a lehető legkevesebb energiát fogyasztja. A fogyasztás alacsonyan tartásáról a kiváló minőségű szigetelés is gondoskodik.

Tesztelje le medencéjét a mi költségünkre! Az első év várható energiafogyasztását most kedvezmény formájában a vásárláskor ajándékba adjuk Önnek!

Softub

Rugalmasság felsőfokon

Férőhely: 1-2 / űrtartalom: 530 l
Férőhely: 3-4 / űrtartalom: 830 l
Férőhely: 5-6 / űrtartalom: 1.130 l
Férőhely: 5-6 / űrtartalom: 1.130 l

Ajánlatkérés

Jelezze érdeklődését és azonnal készítjük legjobb ajánlatunkat!

Kérje szakértőink segítségét a fitnesz- és masszázsmedencék kiválasztásában! Segítünk megtalálni az igényeinek leginkább megfelelő jakuzzit, válaszolunk minden felmerülő kérdésére, és tájékoztatjuk aktuális kedvezményeinkről. Töltse ki az űrlapot, hogy mielőbb rendelkezésére állhassunk!

Kérje ajánlatunkat!

Ajánlatkérés - SOFTUB

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hidden
Hidden
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.