Fitness medencék

Endless Pools

egyedülálló
többfunkciós medencék ellenáramoltatóval

Az Endless Pools medencéket erős teljesítményük és tökéletesre fejlesztett vízáramoltató rendszerük kiemelik a piacon elérhető fitness medencék közül. Prémium élményt nyújtanak az igazi sportőrülteknek, és azoknak is, akik kikapcsolódás céljából szeretnék használni ellenáramoltatóval felszerelt medencéjüket.

Végezze el a mindennapi testedzést Endless Pools medencében, legyen az úszás, futás vagy aquafitness, majd adja át magát a relaxáló és izomlazító pezsgőfürdőzésnek. Legyen szó bármilyen sportról, a víz ellenállásának és felhajtóerejének köszönhetően ízületei és izomzata teljes biztonságban lesznek mozgás közben.

A nagy teljesítményű ellenáramoltató rendszer kis helyen egy egész úszómedencét varázsol a kertjébe vagy a teraszára, miközben alacsonyan tartja az üzemeltetési költségeket.

Funkciók

A vízben az erő

A mozgás öröme regenerálja a testet és a lelket. Az Endless Pools modelljei az úszást, a futást és a masszázst kombinálják egy medencében. Kell ennél több?
uszogep

Úszógép

Az egyedülálló úszógép percenként 19 ezer liter vizet képes megmozgatni 52 sebességi fokozatban, távirányítóval vezérelve.

futopad

Futópad

Az exkluzív víz alatti futópaddal felszerelt medence egy komplett vízi edzőteremmé alakítja át otthonát.

furdo

Fürdő

A medencék hidromasszázs funkcióval vannak ellátva. Kikapcsolódást, szórakozást és feltöltődést kínálnak az egész család számára.

Previous slide
Next slide

Endless Pools

három sorozatban elérhető fitness medencéink

Endless Pools Fitness Systems ellenáramoltató medence - E sorozat

Endless Pools Fitness System
E sorozat

Az 52 sebességi fokozatba állítható ellenáramoltató tökételes vízáramot generál, melyben akár hivatásos sportolók is teljes értékű edzést végezhetnek legyen szó úszásról, a beépített víz alatti futópadon végzett mozgásról vagy aquafinessről. Az Endless Pools E sorozatában teljes testet edzést után hidromasszázzsal lazíthatje le izomzatát.

Endless Pools Fitness Systems Swimcross ellenáramoltató medence - X sorozat

Swimcross Exercise Systems
x sorozat

Ússzon úgy az Endless Pools tökéletes áramlatában, akárcsak a nyílt vízen tenné. A szakértelemmel kialakított vízáramoltató által generált ellenállásban öröm a mozgás. Az Endless Pools X sorozatával az életébe könnyedén beilleszthetővé válik a mindennapi sport, mely után a lazításról a beépített masszázsbefúvók gondoskodnak.

Endless Pools Recreation Systems ellenáramoltató medence - R sorozat

Recsport Recreation System
r sorozat

Töltsön minőségi időt családjával és barátaival a vízben. Az Endless Pools R sorozatának ellenáramoltatóval felszerelt modelljei tökéletesen kiszolgálják a hobbisportolók igényeit, masszázsbefúvókkal felszerelt férőhelyei pedig gondoskodnak a kikapcsolódásról és a testi-lelki felfrissülésről is.

ENERGIAHATÉKONYSÁG

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT:
1 ÉV ENERGIAfogyasztás AJÁNDÉKBA

Mennyibe kerül az üzemeltetés?

A nagy teljesítményű fitnesz medencék esetén az energiafogyasztás meghatározó tényező a választás során. Az Endless Pools energiatakarékos medencéire környezettudatos tervezés jellemző, ezért az átlagosnál kevesebb energiát használnak.

A kiváló minőségű szigetelésnek köszönhetően az alacsony energiafogyasztás garantált.

Tesztelje le medencéjét a mi költségünkre! Az első év várható energiafogyasztását most kedvezmény formájában a vásárláskor ajándékba adjuk Önnek!

Endless Pools fitness systems

modellek

Ellenáramoltató + futópad
Szélesség: 239 cm
Hosszúság: 610 cm
Magasság: 146 cm
Ellenáramoltató + futópad
Szélesség: 239 cm
Hosszúság: 457 cm
Magasság: 146 cm
Ellenáramoltató + futópad
Szélesség: 239 cm
Hosszúság: 457 cm
Magasság: 146 cm
Ellenáramoltató + futópad
Szélesség: 239 cm
Hosszúság: 520 cm
Magasság: 146 cm
Ellenáramoltató
Szélesség: 239 cm
Hosszúság: 610 cm
Magasság: 146 cm
Ellenáramoltató
Szélesség: 239 cm
Hosszúság: 457 cm
Magasság: 146 cm

Ajánlatkérés

Jelezze érdeklődését és azonnal készítjük legjobb ajánlatunkat!

Kérje szakértőink segítségét a fitnesz- és masszázsmedencék kiválasztásában! Segítünk megtalálni az igényeinek leginkább megfelelő jakuzzit, válaszolunk minden felmerülő kérdésére, és tájékoztatjuk aktuális kedvezményeinkről. Töltse ki az űrlapot, hogy mielőbb rendelkezésére állhassunk!

Kérje ajánlatunkat!

Ajánlatkérés - Fitness

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hidden
Hidden
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.