Freeflow jakuzzik

Freeflow

Kompakt masszázsmedencék

Szeretné, ha masszázsmedencéje minden igényt kielégítene, de nem foglalna túl nagy helyet? A Freeflow jakuzzit pontosan Önnek tervezték!

A Freeflow medencék nagyon könnyűek, kis helyen elférnek, a beüzemelésükhöz pedig nincs szükség szakemberre. Minden modell kiváló szigeteléssel ellátott, így energiafogyasztásuk alacsony. A könnyű medencetest időjárásálló anyagból készült, így hosszú éveken át gondtalanul használható.

Pozitív hatások

Regeneráló masszázs

A Freeflow jakuzzik olyan hidroterápiás kezelést nyújtanak, mely a hőt, a felhajtóerőt és a masszázst kombinálja az izmok ellazítására, a keringés fokozására, valamint a fájdalom és feszültség enyhítésére.

pihenteto alvas

Pihentető alvás

A masszázsmedencében töltött 20 perc lefekvés előtt bizonyítottan hozzájárul ahhoz, hogy könnyen elaludjon.

fajdalomcsillapitas

Fájdalomcsökkentés

A jakuzzi biztosítja az ízületek és az izmok ellazulásához szükséges meleget, a hidromasszázs oldja a fájdalmat.

szorakozas

Szórakozás

A meleg víz nemcsak az izmainkat lazítja el, hanem az idegeket is. A jakuzziban együtt töltött idő garancia a felüdülésre.

Previous slide
Next slide

ENERGIAHATÉKONYSÁG

mennyibe kerül az üzemeltetés?

A masszázsmedencék tervezői fontosnak tartották, hogy a pezsgőfürdőzés ne a számlák kifizetéséből fakadó frusztráció, hanem a kikapcsolódás forrása legyen. A Watkins gyár 40 éves tapasztalata garancia az energiahatékony működésre.

A teljes habszigeteléssel és szigetelt hőzáró burkolattal a Freeflow Spas pezsgőfürdők megfelelnek a legszigorúbb energiahatékonysági irányelveknek. Minimális energiafogyasztással őrzik meg a víz hőmérsékletét, így alacsonyan tartják villanyszámlát.

freeflow

Kompakt jakuzzi család

Férőhely: 2 / 10 befúvó
Férőhely: 3 / 17 befúvó
Férőhely: 4 / 17 befúvó
Férőhely: 4 / 18 befúvó
Férőhely: 4 / 19 befúvó
Férőhely: 5 / 25 befúvó
Férőhely: 5 / 25 befúvó
Férőhely: 7 / 22 befúvó
Férőhely: 5 / 25 befúvó
Férőhely: 5 / 18 befúvó

Ajánlatkérés

Jelezze érdeklődését és azonnal készítjük legjobb ajánlatunkat!

Kérje szakértőink segítségét a fitnesz- és masszázsmedencék kiválasztásában! Segítünk megtalálni az igényeinek leginkább megfelelő jakuzzit, válaszolunk minden felmerülő kérdésére, és tájékoztatjuk aktuális kedvezményeinkről. Töltse ki az űrlapot, hogy mielőbb rendelkezésére állhassunk!

Kérje ajánlatunkat!

Ajánlatkérés - Freeflow

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hidden
Hidden
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.