Masszázsmedencék

Prémium jakuzzik

Találja meg azt a masszázsmedencét, amely tökéletesen illik Önhöz!

A másszázsmedence vásárlás hosszútávú befektetés, mely körültekintést igényel. A SpaTrend minőségi választéka időtálló, az ügyfélközpontú szakértelem pedig segít abban, hogy a kiválasztott jakuzzi használatában hosszú évekig örömét lelje az egész család.

Fedezze fel az ország legjobb minőségű fitnesz- és masszázsmedence kínálatát! Az álomjakuzzit itt biztosan megtalálja.

Időpontfoglalás

IDŐPONTFOGLALÁS SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA

Kérjen időpontot ingyenes, személyes konzultációra, mely során szakértőink csakis az Ön igényeire fókuszálnak, megválaszolják minden kérdését, és segítenek kiválasztani álmai jakuzziját!

Különleges ajánlat

A LEGENERGIATAKARÉKOSABB MASSZÁZSMEDENCÉK

Az elmúlt időszakban kiemelten fontos kérdéskörré nőtte ki magát a masszázsmedencék energiafogyasztása. A számlák drasztikus növekedése csakis minőségi jakuzzi választásával kerülhető el.

Kiváló minőségű masszázsmedencék energiafogyasztása akár 90%-kal alacsonyabb lehet, mint a gyengébb márkáké. A SpaTrend medencéi az energiatudatos tervezésnek és minőségi kivitelezésnek köszönhetően az átlagosnál jóval kevesebb energiát használnak.

A legmodernebb szerkezeti hőszigetelésnek, a pontosan illeszkedő, magas szigetelési értékű sűrű habbal készített thermotetőnek, és a csendes és energiatakarékos keringetőmotornak köszönhetően a masszázsmedencék vízhőmérsékletének fenntartása a téli hónapokban sem igényel sok energiát.

Segítség az energiatakarékos választáshoz! Töltse le tájékoztatónkat!

Különleges ajánlat

1 ÉV ENERGIAFOGYASZTÁS AJÁNDÉKBA

Több évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött bátran állítjuk, hogy újonnan beszerzett jakuzzija rendszeres használat mellett sem emeli majd egekbe a rezsiszámláját.

Ameddig erről Ön is megbizonyosodik, addig „átvállaljuk jakuzzija villanyszámláját”: az első év várható energiafogyasztásának összegét a vásárláskor kedvezményként ajándékba adjuk.

Termékeink

masszázsmedence kínálat

row hotspring 1000

Hot Spring® MASSZÁZSMEDENCÉK

A nyugtató meleg, a kristálytiszta víz és az innovációnak köszönhető masszázsélmény a legjobbat hozza ki mindenkiből. A több mint 40 éves hidroterápiás szakértelem vívmánya a Hot Spring® jakuzzik egyedülálló befúvórendszere, mely személyre szabott masszázsrutint biztosít. Az amerikában gyártott medencéket kiváló minőség és formatervezés jellemzi. A mindennapi használatot a egyedi víztisztító rendszerek és az átlagon felüli energiahatékonyság teszik gondtalanná.

Caldera Utopia jakuzzi

Caldera Spas MASSZÁZSMEDENCÉK

A Caldera Spas nagyteljesítményű masszázsmedencéinek tervezésekor a kényelem, az energiahatékonyság és a könnyű kezelhetőség voltak az elsődleges célok. A megbízható modellek tökéletes wellnessélményt garantálnak mély, bölcsőszerű ülőhelyekkel és texturált lábtámasszal. Az optimálisan elhelyezett masszázsbefúvók oldják a feszültséget, melynek hatékonyságát a
csendes működés, és a LED fények játéka fokozza. A Caldera Spas jakuzzik nagyszerűsége a részletekben rejlik.

Main RecSport 2020 R500

Fitness MEDENCÉK

Az Endless Pools® fitnesz medencéi a fizikai terhelést és a pezsgőfürdők terápiás funkcióját ötvözik. A különleges ellenáramoltató rendszer már több mint 20.000 profi és hobbi úszó életét könnyítette meg. Tapasztalja meg az aquafitnesz és a rendszeres úszás jótékony hatásait otthonában. Az Endless Pools® medencék újradefiniálják a hagyományos uszodaélményt és az otthoni edzés lehetőségeit. A nagy teljesítményű medencék a hivatásos sportolókat is próbára teszik.

FreeFlow Monterey jakuzzi

FREEFLOW MEDENCÉK

A Freeflow medencék teljes körű masszázsélményt nyújtanak kompakt változatban. Szinte bárhol elférnek – a kisebb kertekben, a teraszon vagy akár az erkélyen is. A háromszög alakú modell a legszűkebb helyen is telepíthető. A Freeflow jakuzzik könnyűek, nem nyomnak többet, mint egy nagy hűtőszekrény. A különleges gyártási folyamatnak köszönhetően rendkívül strapabírók, felülmúlják az akril medencéket. A szerkezeti szigetelés és a thermotető garantálja az alacsony energiafogyasztást.  

SpaTrend masszazsmedence Softub Portico puhafalu jakuzzi

SOFTUB JAKUZZIK

A Softub masszázsmedencék egyediséget, környezettudatosságot és maximális rugalmasságot biztosítanak. Egyszerű, mégis nagyszerű megoldás a hétköznapi stressz feloldására. A Softub jakuzzi könnyű, egyszerűen szállítható, és szinte bárhol könnyen telepíthető. Gyermekek számára ideális, hiszen puha falának köszönhetően az önfeledt hancúrozás tökéletesen biztonságos. Megbízható anyagból készült, mely ellenáll minden időjárási körülménynek.