Rólunk

SpaTrend Expo

20 év a wellness szolgálatában

A SpaTrend 2003-ban indult egy garázsboltból. Az üzlet elsődleges célja az volt, hogy kiváló minőségű masszázsmedencéket tegyünk elérhetővé a magyar vásárlók számára.

A wellness központi eleme a harmónia, ezt építettük be az ügyfeleinkkel való kapcsolatba, különös figyelmet fordítva az igényeikre, a véleményükre és kétségeikre.

Olyan értékesítési folyamatot alakítottunk ki, melynek egyik célja, hogy a nálunk történő vásárlás igazi élmény és öröm legyen. A vásárlói igényekre reagálva létrehoztunk egy központot, ahol a csúcskategóriás jakuzzikat nem csak megnézni, de kipróbálni is lehet.

A célunk az volt, hogy vásárlóinkkal ne szakadjon meg a kapcsolatunk a
„pénztártól” való távozás után, inkább ott kezdődjön. Innen származott az ötlet, hogy megosszuk a felhasználói élményeket és tapasztalatokat egy hangulatos rendezvény keretein belül az ügyfelekkel és érdeklődőkkel egyaránt – ebből pedig megszületett a SpaTrend Expo.

Kínálatunkat a felmerülő igények szerint, a kert szerelmesei számára a legmegbízhatóbb kerti bútor márkákkal bővítettük. Majd tovább bővült a paletta: ma már grillek, szaunák, árnyékolók, de még padlóburkolatok is beszerezhetők nálunk.

2015-ben nyertük el először az „Év Legjobb Jakuzzi
Kereskedője” címet. Büszkék vagyunk rá, hogy csapatunk egy olyan versenyben lett első a világon, ahol nem az eladott termékek száma, hanem az ügyfélkapcsolat minősége számít, és az úttörő munka abban, hogy a wellness újdonságai mindenki számára elérhetővé váljanak.

Ma már három helyszínen várjuk az otthoni wellness iránt érdeklődőket. Mindegyik bemutatótermünkben kiválóan képzett szakértő csapat segít kiválasztani azt a masszázsmedencét, melyben az egész család örömét leli, és használata a mindennapok elengedhetetlen részévé válik majd.

Tények

A számok magukért beszélnek

Összesen 10.000 négyzetméteren, három bemutatóteremmel az ország három pontján, 45 éves gyártói tapasztalattal állunk az érdeklődők rendelkezésére.

boldog ugyfel b
elégedett vásárló
0
sikeres rendezvenyek b
sikeres rendezvény
0

Csapatunk

Spatrend szakértők

SPA TREND PORTRE 11

SERES ISTVÁN

masszázsmedence szakértő

Sallai Sandor AQ6K1408 feldolgoz potre

SALLAI SÁNDOR

masszázsmedence szakértő

Seres Adam AQ6K1445 potre

SERES ÁDÁM

masszázsmedence szakértő

Tanácsadás

Segítünk a megfelelő termékek kiválasztásában

kapcsolatfelvetel

Kapcsolatfelvétel

Töltse ki a kapcsolatfelvevő űrlapot, vagy foglaljon időpontot bemutatótermünkbe!

tanacsadas

Tanácsadás

SpaTrend szakértőnk azonnal rendelkezésére áll. Felméri az igényeit és válaszol felmerülő kérdéseire.

ajanlattetel

Ajánlattétel

Értékesítőnk személyre szabott termékjavaslatot tesz, és azonnal megküldi legkedvezőbb ajánlatunkat.

Rólunk mondták

Látogatói vélemények

Gál Ildikó
Tovább olvasom
Köszönjük a meghívást, nagyon jól éreztük magunkat! Profi, udvarias, segítőkész csapat! Nagyon kellemes, szakszerű tájékoztatással, és nagyon ízletes grill kóstolóval kiegészített napot töltöttünk el! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Ide még biztosan vissza fogunk térni! További sikeres munkát kívánunk az egész csapatnak!
Lázár Éva
Tovább olvasom
Nagyon kellemes, grillezési tanácsadással és kóstolóval egybekötött napot töltöttem a SpaTrend Kft ürömi telephelyén. Az áruházuk bőséges kínálattal rendelkezik a grillezés kedvelőinek. Nagy a választék jakuzzik és szaunák terén is. Érdemes felkeresni az erre érdeklődöknek.
Nagy Rezső
Tovább olvasom
Először is szívből gratulálok a Csapatnak a nem érdemtelenül megszerzett kitüntető díjhoz magam és családom nevében is. Újra megköszönjük az önzetlen, gyors és személyes segítséget. Szeretnénk a kapcsolatot továbbra is tartani, köszönettel és üdvözlettel: Dr. Nagy Rezső & Dr. Nagy Krisztina
Danázs Á.
Tovább olvasom
Kivitelező vagyok. Számomra fontos, hogy a Partnereimnek személyesen is megmutathassam azokat a termékeket, melyeket beépítek az otthonukba. Az embereknek az ad bizalmat egy vállalkozással kapcsolatban, ha elérhető és jól kommunikál, továbbá az amiről beszél, nem csak légből kapott, megfoghatatlan illúzió, hanem a valóságban is tapasztalható tény. A SpaTrend az egyike azoknak a vállalkozásoknak ebben az országban, akik ezt mind tudják. Ez nem kis dolog. Gratulálok!
VS Közmű Projekt
Tovább olvasom
Köszönjük a kedves, már-már baráti hangulatú élménytúrát, melyet bemutató termükben eltölthetünk ma délelőtt. Azt gondolom, minden kereskedő csapatnak így kellene hozzáállnia a vásárlóihoz. A bemutató minden szempontból kielégítő volt. Még egyszer köszönjük!
Bihari-Kiss Szilárd
Tovább olvasom
Köszönjük a meghívást, nagyszerűen éreztük magunkat. Fenomenális volt a felszolgált étel és hangulatos volt hozzá a jazz. Jó volt másokkal beszélgetni és megosztani a tapasztalatokat azokkal, akik hasonló jacuzzi-t használnak. Még egyszer köszönjük az estét.
Kovács Béla
Tovább olvasom
Csak gratulálni tudok a csapatnak, nemcsak az elért eredményekhez, hanem az eredmények véleményezéséhez is! Kapcsolatunk egy bemutató rendezvényen kezdődött, s nagy megbecsüléssel tart a mai napig. A termékeik, kommunikációjuk, rendezvényeik, kiszolgálásuk valóban magas szintű. A vezetőktől a karbantartó személyzetig mindenki munkája, hozzáállása példaértékű. Többször megtapasztaltam segítőkészségüket, tapasztalataik által is szerzett hozzáértésüket. Csak annyit mondhatok: Köszönöm, meg vagyok elégedve.
Szerencsés Richárd
Tovább olvasom
Gratulálok az elért eredményekhez, ez nem lehet véletlen egy ekkora világmárkánál! Évek óta jó a kapcsolatunk a SpaTrend Kft. munkatársaival. Szakértő és segítőkész csapat, remek bemutatótermekkel és termékekkel. A segítségükkel lehet egy kertből, vagy házból igazi OTTHONT varázsolni! KÖSZÖNJÜK!
Szabo Annabella
Tovább olvasom
Vásároltam tőlük egy jakuzzit, utána pedig egy grillt is, amelyet egy VIP esemény alkalmával ismertem meg. Többször segítettek minden kérdésemmel kapcsolatban: akár a megfelelő tisztítószerek kiválasztásáról, akár kiegészítőkről volt szó. Akár wellness, akár grill; csak őket ajánlom. Profi, megbízható csapat és remek, versenyképes árak!
Németh Roland
Tovább olvasom
Vendégházunk Hot Spring® jakuzzi medencéjét a SpaTrend-től vásároltuk. A vásárlásnál meggyőzött az eladók felkészültsége és a medence minősége. Az elégedettség azóta is tart. 3. éve elmondhatom, hogy a medence hibátlanul működik; semmi nem törött el benne, semmi nem romlott el fokozott használat mellett. A személyzettel azóta is közvetlen viszonyunk van, akár egy karbantartási kérdés miatt is bármikor hívhatom őket. Aki minőségi jakuzzit akar minőségi személyzeti háttérrel, annak bátran ajánlom őket!
Győri István
Tovább olvasom
Eddig nem ismertem a céget, sem az értékesítőket. De nagyon kellemes meglepetés volt a termékek minőségét, bemutatását, valamint az odafigyelést az ügyfél érdekében.
Mész Tamás
Tovább olvasom
A SpaTrend marketing teszi a dolgát, de nem a mai világban tapasztalt erőltetett nyomulással. Kellemes légkörben, hangulatos környezetben mutatják be a termékeiket, miközben finomságokkal vendégelik meg a potenciális vevőiket. Olyan profin teszik mindezt, hogy a bizonytalan vásárlókat, vagy a csak nézelődőket is meg tudják győzni, így észrevétlenül is vásárlókká válnak. Így jártam én is a feleségemmel. Csak nézelődés és információszerzés volt a cél, aztán jakuzzi- és grillvásárlás lett belőle. Személyre szabott ajánlattal és gondoskodó kiszolgálással szerződtünk. A kapcsolatunk közvetlenné és barátivá vált, többször is meghívást kaptunk a Spatrendes eseményekre. Profi kiszolgálás, profi termékekkel. Gratulálok ehhez a lelkes munkavégzéshez és további sikereket kívánok! Csak ajánlani tudom a SpaTrendet!
Kalmán Krisztián
Tovább olvasom
A cégről és a termékeikről pozitívan tudok nyilatkozni. Régóta ismerem őket, több alkalommal is vásároltam az általuk forgalmazott termékekből, a mai napig megelégedéssel használjuk ezeket. Az általuk forgalmazott termékekre azért esett a választásom, mert a piacot megnézve, ár/érték arányban magas minőséget és biztos szervizhátteret kaptam. Másrészt a vásárlást követően is bármilyen kérdéssel fordulhatok hozzájuk. Ami számomra még egy döntő érv volt a cég mellett, hogy nem minden áron a legdrágább terméket akarták eladni, hanem az igényeim felmérve a legoptimálisabbat javasolták a tényleges használathoz igazodva.
Előző
Következő

Regisztráljon tiszteletjegyért

Hagyja meg elérhetőségét, és máris küldjük Önnek a rendezvényre szóló tiszteletjegyét!

Jegyvásárlás

"*" a kötelező mezőket jelöli

Melyik bemutatótermünkbe jönne szívesen?
Hidden
Hidden
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Regisztráljon tiszteletjegyért

Ne maradjon le, hagyja meg elérhetőségét, hogy értesítsük a következő expóról!

Emlékeztető Expóra

"*" a kötelező mezőket jelöli

Melyik bemutatótermünkbe jönne szívesen?
Hidden
Hidden
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Foglaljon időpontot

SpaTrend szakértőnk azonnal rendelkezésére áll. Felméri az igényeit és válaszol felmerülő kérdéseire. Értékesítőnk személyre szabott termékjavaslatot tesz, és azonnal megküldi legkedvezőbb ajánlatunkat.

Helyszínek:

Spatrend központ
2096 ÜRÖM,
KŐBÁNYA ÚT 16.
Tel: +36 30 936 5885

MAXCITY
Spatrend Outdoor Design
TÖRÖKBÁLINT
TÓPARK U. 1/A 130-131.
Tel: +36 30 587 4926

Spatrend Nyíregyháza
4400 NYÍREGYHÁZA
OROSI ÚT 20.
Tel: +36 30 932 6855

Spatrend Visszatekintés

Ismerje meg történetünket!

2003
az alapítás éve
Tulajdonosunkban, Vezse Rolandban éppen húsz évvel ezelőtt született meg, és kristályosodott ki a gondolat, hogy belevág a wellness kultúra terjesztésébe és népszerűsítésbe hazánkban. Megalapította a Spatrendet és fejébe vette, hogy minél több otthonba eljuttatja a wellness életérzést, és minél több embernek segítségére lesz, hogy megtapasztalhassa a rendszeres jakuzzi használat jótékony hatásait.
2003
2007
Most mutasd meg!
Kis garázsboltunk 2007-re akkorára növekedett, hogy elkerülhetetlenné vált, hogy nagyobb telephelyet alakítsunk ki. Ezzel együtt fogalmazódott meg az igény arra is, hogy az általunk közvetíteni kívánt wellness életérzést illusztris környezetben egy szépen berendezett, tágas bemutatóteremben mutathassuk be az érdeklődőknek. Így kialakítottuk ürömi bemutatótermünket is.
2007
2010
Ne csak láss, olvass!
Hosszú éveken keresztül törtük a fejünket, hogyan ismertethetnénk és szerettethetnénk meg minél több emberrel a wellnesst, mint a kikapcsolódás egyik formáját. A megoldást egy negyed évente megjelenő magazinban találtuk meg, elindítottuk a SpaTrend életmód és szabadidő magazint vízimádóknak.
2010
2013
Országjáró jakuzzik
Három évvel később támadt egy őrült ötletünk: aki nem jön el hozzánk megnézni masszázsmedencéinket, ahhoz vigyük el őket mi magunk! Megszerveztünk a SpaTrend Road Showt, az első magyar utazó masszázsmedence kiállítást, mellyel bejártuk az országot, és megmutattuk a legjobb jakuzzikat Debrecenben, Ürömön, Veszprémben, Kecskeméten, Győrben Nyíregyházán és Sopronban is.
2013
2015
mi vagyunk a legjobbak
2015-ben érkezett el a nagy nap, amikor tizenkét év kitartó munkájával a hátunk mögött, óriási nemzetközi sikert arattunk. Az általunk forgalmazott masszázsmedencéket gyártó világhírű Watkins Wellness „Az év legjobb Hot Spring jakuzzi kereskedője” címmel jutalmazott meg minket a San Diegoban. Ez a kitüntetés igazi mérföldkő volt a magyar csapat számára.
2015
2016
újabb sikerek
Ebben az évben nemcsak az értékesítésben nyújtottunk kimagasló teljesítményt, de marketing területen is besöpörtük a legnagyobb elismerést. A Watkins Wellness ismét megjutalmazott minket, elnyertük a “Marketing and Retail Excellance Award” díjat, melyet a márka kiváló képviseletével és az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásainkkal érdemeltünk ki.
2016
2018
bemutatóteremből wellness oázis
2018-ban úgy döntöttünk még magasabbra emeljük szolgáltatásaink színvonalát, és lehetőséget nyújtunk arra, hogy érdeklődőink ne csak szemlélhessék masszázsmedencéinket, de ki is próbálhassák azokat. Ürömi bemutatótermünkben egy privát wellness helyiséget hoztunk létre, melyben a mai napig kipróbálhatók a legjobb jakuzzi modelleink és egy Endless Pools úszómedencénk is. A tökéletes wellness élmény érdekében oázisunkat egy szaunával és egy gőzkabinnal is kiegészítettük.
2018
2019
halmozzuk a díjakat
A 2015-ös Hot Spring jakuzzi sikerek után eljött az idő, hogy bezsebeljük másik nagy masszázsmedence márkánk, a Caldera “Év legjobb nemzetközi kereskedője” díját is. Ezzel olyan mezőnyben arattunk sikert, melyben a világ minden tájáról érkeztek Caldera masszázsmedencéket forgalmazó cégek, olyan országokból is, ahol sokkal nagyobb piac állt rendelkezésre. A zsűri nem csak az értékesítési eredményeinket, de a növekedési ütemet és a márka üzenetének közvetítését is díjazta.
2019
2020
SpaTrend Expót mindenki otthonába!
A világjárvány berobbanása idején sem csüggedtünk. Fel sem merült bennünk, hogy ne tartsuk meg az évről évre egyre sikeresebb Spatrend Expo, jakuzzi kiállítás és vásárt. Mindenki biztonsága érdekében azonban rendezvényünket áthelyeztük az online térbe, és létrehoztunk a SpaTrend Expo Live műsort, melyben élő online bejelentkezés sorozatban beszélgettünk a jakuzzizás témaköréről, mutattuk be kínálatunkat és válaszoltunk érdeklődőink felmerülő kérdéseire.
2020
2023
20 éves jubileum
Idén éppen húsz éve dolgozunk azért, hogy minél több otthonba eljuttathassuk a wellness életérzést. Hosszú utunkat rendszeres sikerek koronázták és büszkén mondhatjuk, hogy az elmúlt évek alatt több mint 4000 otthonba juttattuk el a masszázsmedencézés páratlan élményét, valamint több mint 24.000 ügyfelünknek segítettünk berendezni kültéri pihenő oázisát. Reméljük még legalább ugyanennyi időn át szolgálhatjuk legfőbb ügyünket: wellness kultúra és életmód terjesztését. Ünnepeljünk most együtt, iratkozzon fel oldalunkon, hogy exkluzív születésnapi kedvezményekkel lephessük meg!
2023