Caldera Spas

Caldera Spas

Nagy teljesítményű masszázsmedencék

A megbízható és nagy teljesítményű jakuzzik tervezésekor a kényelem, az energiatakarékosság és az egyszerű üzemeltetés vezérelték a szakembereket, hogy a wellnessélmény bárki otthonában a mindennapok szerves részévé válhasson.

Funkciók

HATÉKONYSÁG A WELLNESS SZOLGÁLATÁBAN

A Caldera Spas masszázsmedencéinek minőségét a gondosan választott anyagok tartóssága, és a masszázsbefúvók teljesítménye garantálja.

Széles szín- és formaválasztékával, valamint az állítható belső világítás által nyújtott fényterápiával és szórakoztatóelektronikai funkcióival a Caldera Spas masszázsmedencék nemcsak a környezetüket, de használóik életét is megváltoztatják.

thermoteto

FIBERCOR® HŐSZI­GETELÉS

A Caldera jakuzzik jó hőtartása a FiberCor® szigetelésnek köszönhető, mely négyszer sűrűbb a szokásos szigeteléseknél.

erintokepernyo

ÉRINTŐKÉPERNYŐS KEZELŐPANEL

Az exkluzív érintőképernyős LCD kontrollpanel többnyelvű, könnyen kezelhető színes kijelzője biztosítja az egyszerű használatot.

caldera labtamasz

CALDERA LÁBTÁMASZ

A Foot Ridge® lábtámasz fontos részlet, segít, hogy ellent tudjunk tartani a masszírozó vízsugaraknak.

Previous slide
Next slide

ENERGIAHATÉKONYSÁG

mennyibe kerül az üzemeltetés?

A legmodernebb fejlesztéseknek köszönhetően a Caldera Spas jakuzzi üzemeltetése nemcsak a pénztárcáját, de a környezetet is kíméli. A Caldera Spas medencék lényegesebben kevesebb energiát fogyasztanak, mint a közepes minőségű jakuzzik, használatukkal több tízezer forintot spórolhat havonta.

A saját fejlesztésű FiberCor® áttörés a szigetelésben. A Watkins gyártó által szabadalmaztatott, kizárólag saját termékeiben használt habszigetelés négyszer sűrűbb, mint más uretánhabok. Laza, gyapjúszerű rostjai a legkisebb réseket is kitöltik.
Az EnergyPro® keringetőszivattyú alacsony fogyasztással üzemel folyamatosan, így a jakuzzi állandó hőmérsékleten áll rendelkezésére a nap minden órájában.

Tesztelje le medencéjét a mi költségünkre! Az első év várható energiafogyasztását most kedvezmény formájában a vásárláskor ajándékba adjuk Önnek!

Caldera Spas

Kényelem és teljesítmény a megújulásért

HIDROTERÁPIA ERŐMŰ
Férőhely: 6-8 | 46-74 befúvó

PRÉMIUM ÉS PRAKTIKUM
Férőhely: 3-7 | 31-46 befúvó

MINŐSÉG MINDENKINEK
Férőhely: 2-7 | 14-45 befúvó

Ajánlatkérés

Jelezze érdeklődését és azonnal készítjük legjobb ajánlatunkat!

Kérje szakértőink segítségét a fitnesz- és masszázsmedencék kiválasztásában! Segítünk megtalálni az igényeinek leginkább megfelelő jakuzzit, válaszolunk minden felmerülő kérdésére, és tájékoztatjuk aktuális kedvezményeinkről. Töltse ki az űrlapot, hogy mielőbb rendelkezésére állhassunk!

Kérje ajánlatunkat!

Ajánlatkérés - Caldera

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hidden
Hidden
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.