Chat with us, powered by LiveChat Ünnepi ajánlat - Spatrend Expo
previous arrow
next arrow
Slider

ÜNNEPI JAKUZZI AJÁNLATOK

ÉLETRE SZÓLÓ AJÁNDÉK A CSALÁDNAK

Az idei ünnepeket töltse már a saját jakuzzijában!

Ne keresgéljen tovább, egy minőségi masszázsmedence a tökéletes ajándék az egész család számára. Prémium medencéinket most speciális, ünnepi ajánlatunkban szerezheti be, speciális karácsonyi kedvezményünk mellé pedig 2 extra ajándék közül is választhat!

1. KARÁCSONYI AJÁNLAT

választható extra ajándék: 1 év energia kedvezmény*

Jakuzzi választás esetén is fontos szemponttá vált az energiatakarékosság. Több évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött bátran állítjuk, hogy prémium minőségű medencéink elektromos fogyasztása elenyésző az átlagos medencékéhez képest.
Ameddig erről Ön is megbizonyosodik, „átvállaljuk jakuzzija villanyszámláját”: az első év várható energiafogyasztásának összegét a karácsonyi kedvezményen felül ajándékba adjuk.

2. KARÁCSONYI AJÁNLAT

választható extra ajándék: 1 év ingyenes vízkezelés*

Jakuzzizni csakis kristálytiszta vízben érdemes és kellemes. Éppen ezért fontos, a masszázsmedence tisztán tartása, és a rendszeres vízkezelés. Választható ajándékként most egy évig mi vállalunk garanciát medencéje vizének tisztaságáért, karácsonyi kedvezményünkön felül egy évre elegendő környezet- és bőrbarát vízkezelő csomagot adunk ajándékba.

Pihenjen együtt családjával, ünnepeljen barátaival saját jakuzzijában!
Élvezze a melegvizes hidromasszázst, és kezdje feltöltődve az újévet!

AJÁNLATKÉRÉS

Kérje személyre szabott, kedvezményes ajánlatunkat!


[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát - Adatkezelési Tájékoztató. Az ÁSZF az oldal alján található.]

Válogasson széles masszázsmedence kínálatunkból
személyesen, vagy online!

eljött az energiatakarékos
jakuzzik ideje

Az elmúlt hónapokban hazánkban is fontosabbá vált az energiatudatosság, mint bármikor korábban. Bemutatjuk a világ legenergiatakarékosabb masszázsmedencéit.

miért csak kristálytiszta vízben
érdemes jakuzzizni?

Egy masszázsmedencét azért vásárolunk, hogy napi szinten hozzájáruljon életminőségünk javításához. Megmutatjuk az innovatív vízkezelési megoldásokat.

KÜLDETÉSÜNK A WELLNESS

Célunk, hogy egy időben és három helyszínen bemutathassuk a világ leginnovatívabb, kiemelten energiatakarékos masszázsmedencéit hol tart ma a jakuzzi gyártás, mik az iparág újdonságai, vívmányai és mi az a kínálat, amiből a masszázsmedencék kedvelői választhatnak. Közel 3000 négyzetméteres bemutatótermünkben megismerheti a világ legkedveltebb masszázsmedence modelljeit, és rátalálhat az Ön számára tökéletes darabra.

Tudjon meg mindent az otthoni wellnessről első kézből szak­képzett értékesítőinktől, akik wellness iránti elköte­­lezet­tsé­güktől vezérelve már több mint 4000 háztartásba juttatták el a mindennapos pezsgőfürdőzés varázs­latos élményét. 

JAKUZZI AJÁNLATOK, TÍPUSOK

BEMUTATÓTERMEINKBEN

■ megismerheti a legújabb masszázsmedence modelleket

■ kiemelt kedvezményekben részesülhet

szakértőink segítenek Önnek az eligazodásban

■ masszázsmedencéinket akár ki is próbálhatja

bemutatótermi medencéink akár azonnal az Öné lehetnek

kerti bútorainkat saját kertjébe képzelheti

■ megtekintheti óriási kerti grill választékunkat is

szakértőinktől bármikor segítséget kérhet

■ kiemelt figyelmet szentelünk az energiatakarékosságnak

■ és még ezer érvünk van, hogy miért látogasson el hozzánk!

KÜLDETÉS:
AZ EGÉSZSÉG

A napi kikapcsolódás és feltöltődés mindenki számára fontos. A SpaTrend Expo Jakuzzi Vásáron szeretnénk Önnek is megmutatni, hogy milyen hatással lesz életére a minden­napi meleg vízben való fürdőzés.

MASSZÁZSME­DEN­CE
GARANCIA

Hiszünk prémium minőségű masszázsmedencéinkben, és abban, hogy Ön tökéletesen elégedett lesz választásával. A jakuzzikra 2 év garanciát biztosítunk, hogy a fürdőzés élménye mindig felhőtlen legyen!

KEDVEZMÉNYEK,
AKCIÓK

A SpaTrend Expo az ország több pontján, Ürömön, Törökbálinton, és Nyíregyházán várja a wellness szerelmeseit, masszázs­medencékkel, kerti bútorokkal, árnyékolókkal és grillekkel.

VÍZKEZELÉS ÉS
SZER­VIZ­SZOL­GÁL­TATÁS

A SpaTrend ügyfelei számára nem csak masszázsmedencéket, hanem a jakuzzizáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat is nyújt. Ismerje meg a vízkezelési módokat, és a nemrég megjelent sóbontó rendszert!

TUDJON MEG TÖBBET A JAKUZZIKRÓL VIDEÓINKBÓL