Első lépés

első lépés

Caldera jakuzzi lépcső

Tavaszi jakuzzi ajánlat

lépjen be a jakuzizzás világába könnyedén!

Óriási kedvezmény + ajándék lépcső kiemelt jakuzzijainkhoz

Mindig az első lépés a legnehezebb…

Ezért most ajándék lépcsővel lepjük meg!

Üljön be könnyedén saját masszázsmedencéjébe, és élvezze a hidromasszázs terápia ellazító és feltöltő erejét. Garantáljuk, hogy akár egyedül, akár a családdal vagy barátokkal teszi, a saját jakuzzijában töltött idő lesz minden napja fénypontja.

Tavaszi ajánlatunkban nem csupán kedvező áron juthat hozzá prémium kategóriás amerikai masszázsmedencékhez, de a jakuzzik elengedhetetlen kellékét, a lépcsőt ajándékba adjuk, így a melegvízben eltöltött idő élvezetes, a medencébe történő ki- és beszállás is pedig mindig könnyed és biztonságos lesz.

Válasszon tavaszi jakuzzi ajánlataink közül, és kérjen ajánlatot az oldal alján található űrlap kitöltésével!

ajánlatunk

az első lépés

Válasszon tavaszi jakuzzi ajánlataink közül!

Óriási árelőny + ajándék jakuzzi lépcső

Aria 2.058.000 Ft árelőnnyel
Propel 1.008.000 Ft árelőnnyel

+ ajándék lépcső

Akár 2.058.000Ft árelőnnyel

Hot Spring jakuzzik az igazi luxus kedvelőinek

Tavaszi ajánlatunkban a legmagasabb kategóriás Hot Spring Aria jakuzzit, és a Propel modellt is rendkívüli áron viheti haza.

Mindkét jakuzziban egyszerre öten élvezhetik a hidromasszázs terápia jótékony hatásait. Az Ariaban összesen 35, hét különféle típusú befúvó gondoskodik a felejthetetlen masszázsélményről, köztük az egyedülálló szabadalmaztatott Moto-Massage DX, mely úgy dolgozza meg a hát izmait, mint egy profi masszőr. A Propel masszázsmedencében pedig két fekvőhely is kialakításra került. A teljes ellazulásról a mindkét modellben csobogó vízesés és fényterápia gondoskodik.

Válasszon álomjakuzzit, válassza Hot Spring ajánlataink egyikét!

Akár 2.008.000 Ft árelőnnyel

Caldera jakuzzik azoknak, akik csak a prémium minőséggel érik be

Tavaszi ajánlatunkban most rendkívüli árelőnnyel hazavihető Geneva és Marino jakuzzikban 5 ülő- és egy fekvőhelyen élvezhető a hidromasszázs kényelmes, ergonomikus üléseken.

A Genevában hét, a Marinoban pedig három különböző típusú befúvó, köztük a combokat és vádlit is megdolgozó jetek masszírozzák a testet, míg külső és belső ledvilágítással biztosított fényterápia simogatja a lelket. A lelki felfrissüléshez csobogó vízesés hangja is hozzájárul.

Válasszon megbízható jakuzzit, melyet évtizedeket át gondtalanul használhat, válassza a Calderát!

Geneva 2.008.000 Ft árelőnnyel
Marino 1.028.000 Ft árelőnnyel

+ ajándék lépcső

freeflow
excursion premier

788.000 Ft árelőny + ajándék lépcső

jakuzzik 788.000 Ft árelőnnyel

Kompakt Freeflow jakuzzik, ha magas az elvárás, de kicsi a hely

Szeretne végre saját masszázsmedencéjében gondtalan pillanatokat eltölteni, de csak kisebb hely áll rendelkezésére? Válasszon kompakt, strapabíró és könnyen telepíthető Freeflow jakuzzit a családnak.

Ajánlatunkkal most azoknak is a kedvében járunk, akik kisebb teraszukon szeretnék élvezni az első tavaszi napsugarakat. Vagy egy elnyűhetetlen jakuzzira vágynak, melyben együtt mókázhat a család. Az 5 férőhelyes Excursion Premier medencében 25 befúvó gondoskodik a kiváló masszázsélményről. A teljes ellazulásról vízesés és külső belső LED világítás gondoskodik.

Most az Excursion Premier jakuzzit 788.000 Ft árelőnnyel viheti haza, ajándék lépcsővel pedig a ki- és beszállás is biztonságos lesz kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

első lépésként

kérje speciális ajánlatunkat!

[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi Irányelveit.]