Chat with us, powered by LiveChat SpaTrend Expo - Black Friday 2022. 11. - Spatrend Expo
previous arrow
next arrow
Slider

BLACK FRIDAY

PRÉMIUM JAKUZZI AJÁNLATOK

CSÚCSKATEGÓRIÁS HOTSPRING MASSZÁZSMEDENCÉK ÓRIÁSI ÁRELŐNNYEL
Hogyan lehet energiatakarékosan fenntartani egy jakuzzit? Miért fontos a hőszigetelés és a thermotető? Mi a vegyszermentes mindig kristálytiszta víz titka? A befúvók száma, vagy a jetek technológiai tulajdonságai miatt lesz tökéletes a masszázsélmény? Mindezekre, és még ezernyi fontos kérdésre válaszolunk, hogy Ön rátalálhasson álmai masszázsmedencéjére!
AJÁNLATKÉRÉS
Kérje személyre szabott, kedvezményes ajánlatunkat!

[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát - Adatkezelési Tájékoztató. Az ÁSZF az oldal alján található.]
ELJÖTT AZ ENERGIATAKARÉKOS
JAKUZZIK IDEJE
Az elmúlt hónapokban hazánkban is fontosabbá vált az energiatudatosság, mint bármikor korábban. Bemutatjuk a világ legenergiatakarékosabb masszázsmedencéit.
MIÉRT CSAK KRISTÁLYTISZTA VÍZBEN ÉRDEMES JAKUZZIZNI?
Egy masszázsmedencét azért vásárolunk, hogy napi szinten hozzájáruljon életminőségünk javításához. Megmutatjuk az innovatív vízkezelési megoldásokat.
SPECIÁLIS AJÁNLAT!
1 ÉV ENERGIAFOGYASZTÁS GARANCIA

Tudjuk, hogy az energia­takarékosság a jakuzzi választás során most egy különösen erős mérlegelési témakör. Számunkra mindig is az volt. A SpaTrend EXPO-n bemutatott masszázs­me­dencék elektromos fogyasztása elenyésző az átlagos masszázsmedencék fogyasztásához képest.

Büszkén és bátran vállaljuk a jakuzzi első évi villanyszámláját!

VÁLOGASSON SZÉLES MASSZÁZSMEDENCE KÍNÁLATUNKBÓL
SZEMÉLYESEN, VAGY ONLINE!
KÜLDETÉSÜNK A WELLNESS

Célunk, hogy egy időben és három helyszínen bemutathassuk a világ leginnovatívabb, kiemelten energiatakarékos masszázsmedencéit hol tart ma a jakuzzi gyártás, mik az iparág újdonságai, vívmányai és mi az a kínálat, amiből a masszázsmedencék kedvelői választhatnak. Közel 3000 négyzetméteres bemutatótermünkben megismerheti a világ legkedveltebb masszázsmedence modelljeit, és rátalálhat az Ön számára tökéletes darabra.

Tudjon meg mindent az otthoni wellnessről első kézből szak­képzett értékesítőinktől, akik wellness iránti elköte­­lezet­tsé­güktől vezérelve már több mint 4000 háztartásba juttatták el a mindennapos pezsgőfürdőzés varázs­latos élményét. 

JAKUZZI AJÁNLATOK, TÍPUSOK
A SPATREND BEMUTATÓ­TERMEIBEN

■ megismerheti a legújabb kerti bútor modelleket

■ személyre szabott kedvezményekben részesülhet

■ szakértőink segítenek Önnek az eligazodásban

■ kerti bútorainkat ki is próbálhatja

■ bútoraink készletünkről akár azonnal az Öné lehetnek 

■ kerti bútorainkat saját kertjébe képzelheti

■ megtekintheti óriási kerti grill választékunkat is

■ szakértőinktől bármikor segítséget kérhet

■ szívesen segítünk a jakuzzi kiválasztásában is

■ és még ezer érvünk van, hogy miért látogasson el hozzánk!

KÜLDETÉSÜNK:
AZ EGÉSZSÉG
A napi kikapcsolódás és feltöltődés mindenki számára fontos. A SpaTrend Expo Jakuzzi Vásáron szeretnénk Önnek is megmutatni, hogy milyen hatással lesz életére a minden­napi meleg vízben való fürdőzés.
MASSZÁZS­ME­­DEN­­CE
GARANCIA
Hiszünk prémium minőségű masszázsmedencéinkben, és abban, hogy Ön tökéletesen elégedett lesz választásával. A jakuzzikra 2 év garanciát biztosítunk, hogy a fürdőzés élménye mindig felhőtlen legyen!
KEDVEZ­MÉ­NYEK,
AKCIÓK
A SpaTrend Expo az ország több pontján, Ürömön, Törökbálinton, és Nyíregyházán várja a wellness szerelmeseit, masszázs­medencékkel, kerti bútorokkal, árnyékolókkal és grillekkel.
VÍZKEZELÉS ÉS
SZER­VIZ­
A SpaTrend ügyfelei számára nem csak masszázs­me­den­céket, hanem a jakuzzi­záshoz kapcsolódó szolgáltatásokat is nyújt. Ismerje meg a vízkezelési módokat, és a nemrég megjelent sóbontó rendszert!
JÁRJA KÖRBE VIRTUÁLISAN BEMUTATÓTERMÜNKET, ÉS VÁLASSZON JAKUZZIT AKÁR ONLINE!
Ha nem tud személyesen részt venni a SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásáron, 3 dimenziós bemutató­ter­münkben akár online is rátalálhat álmai masszázs­medencéjére! 
3 dimenziós bemutatótermünkben sétálva megnézheti a SpaTrend Expo teljes masszázsmedence kínálatát. Ha úgy érzi, rátalált az Ön számára tökéletes modellre, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére. Ha szeretné, természetesen élőben is megnézheti jakuzzi kínálatunkat, szakértőink segítségére lesznek az ideális választásban, hogy hosszú időn át örömét lelje az otthoni wellness varázslatos élményében. 
MI VÁRJA ÖNT A SPATREND BEMUTATÓ­TERMEIBEN?