Chat with us, powered by LiveChat Softub jakuzzik - Spatrend Expo

AJÁNLATKÉRÉS – ÖNRE IS VÁR EGY SOFTUB JAKUZZI


[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát - Adatkezelési Tájékoztató. Az ÁSZF az oldal alján található.]

Foglaljon időpontot!

Időpontfoglalási rendszerünkben előre megje­lölheti, hogy mely nap mely órájában tenne láto­gatást bemuta­tó­termeinkben!

Időpontfoglalás

Kényelmes, energiatakarékos, stílusos…

Pehelykönnyű, és gyorsan telepíthető!

A 44 éves legendás amerikai Softub gyár 100%-ban hőszigetelő anyagból készült masszázsmedencéi nem csak a megkapó design miatt népszerűek. A Softub jakuzzi könnyen szállítható, és szinte bárhol telepíthető, szerkezete mégis olyan erőssé teszi, hogy vetekszik az akril medencék stabilitásával. Puha falának köszönhetően az egyik legbiztonságosabb masszázsmedence a piacon, melyben még a legkisebbek is kedvükre ugrándozhatnak, így kisgyermekes családok számára nagyszerű választás lehet.

A Softub jakuzzik előnyei:

A Softub jakuzzi üzembe helyezése rendkívül egyszerű. A puha, kerek Softubot kicsomagolás után a helyére gurítjuk, a Hydromate szűrőhöz csatlakoztatjuk, feltöltjük a medencét, áramforráshoz csatlakoztatjuk, és már kezdődhet is a pezsgőfürdőzés. A Softub esetében attól sem kell tartanunk, hogy a szomszédokat esetleg zavarjuk a jakuzzizással, a Softub ugyanis a világ egyik legcsendesebb masszázsmedencéje, melyről az egyedi Whisper technológia gondoskodik.

A Softub nem felfújható!

A Softub medencéket nagyon gyakran és nagyon sokan összekeverik a felfújható jakuzzikkal. A Softub a puha falú, hőszigetelt jakuzzik eredetije, amely már a Dallas sorozatban is megjelent. A Softubot kb 10 éve kezdték el másolni a kínai lufigyártók (vagyis inkább gumicsónak gyártók). A felfújható medencék egy külön kategóriát képviselnek, és a formájukon kívül semmiben sem hasonlítanak az amerikai eredetire.

Softub SPORTSTER

Férőhely: 1-2 / űrtartalom: 530 l

Softub LEGEND

Férőhely: 3-4 / űrtartalom: 830 l

Softub PORTICO

Férőhely: 5-6 / űrtartalom: 1.130 l

Softub RESORT

Férőhely: 5-6 / űrtartalom: 1.130 l

Hogyan is történik egy Softub jakuzzi telepítése