puhafalú jakuzzik - SOFTUB

A Pehelykönnyű, puhafalú jakuzzi!

A masszázsmedence piacon újdonságnak számít a kerek, játékos, pehelykönnyű Softub jakuzzi. A Softub medencék nem csak a megkapó design miatt népszerűek. A Softub jakuzzi pehelykönnyű, könnyen szállítható, és szinte bárhol telepíthető. A Softub puha falának köszönhetően az egyik legbiztonságosabb masszázsmedence a piacon, melyben még a legkisebbek sem üthetik meg magukat, így kisgyermekes családok számára nagyszerű választás lehet.

A Softub jakuzzik előnyei:

A Softub jakuzzi üzembe helyezése rendkívül egyszerű. A puha, kerek Softubot kicsomagolás után a helyére gurítjuk, a Hydromate szűrőhöz csatlakoztatjuk, feltöltjük a medencét, áramforráshoz csatlakoztatjuk, és már kezdődhet is a pezsgőfürdőzés. A Softub esetében attól sem kell tartanunk, hogy a szomszédokat esetleg zavarjuk a jakuzzizással, a Softub ugyanis a világ egyik legcsendesebb masszázsmedencéje, melyről az egyedi Whisper technológia gondoskodik. 

A Hotspring masszázsmedencék nem csak szolgáltatásaik terén meg ismerhet is százsmedencék nem csak szolgáltatásaik terén megismerheti a világ legújabb masszázsmedencéit csak szolgáltatásaik terén csak szolgáltatásaik

A Hotspring masszázsmedencék nem csak szolgáltatásaik terén megismerheti a világ legújabb masszázsmedencéit, Hotspring masszázsmedencék nem csak szolgáltatásaik terén medencéit, Hotspring masszázsmedencék nem csak szolgáltatásaik terén megismerheti a világ legújabb masszázsmedencéit, Hotspring masszázsmedencék nem csak szolgáltatásaik terén megismerheti a világ legújabb masszázsmedencéit

KÖNNYŰ TELEPÍTÉS ÉS ÜZEMBE HELYEZÉS!

HŐSZIGETELÉS

A Softubnál nincs gazdaságosabb medence. A motor által elveszített hőt újrahasznosítva, azt fűtésre használja. Pehelykönnyű anyaga kiváló hőtartó képességgel rendelkezik.

SURROUND

A SoFtub jakuzzik különleges designjához hozzájárul a gondos tervezéssel készült, különböző anyagból és színben rendelhető sorrund és lépcsők. Találjon rá az ön kertjébe illő surroundra.

THERMOTETŐ

A Softub jakuzzik thermo tetővel rendelkeznek, mely hozzájárul a gazdaságos üzemeléshez. A thermo tetővel melegen tarthatja a jakuzzi vizét, így az mindig készen áll a használatra.

Egy stílusos Softub jakuzzit szeretne?

A Softub 2020-as legújabb masszázsmedence modelljei már megvásárolhatók SpaTrend  bemutatótermében!  

Kíváncsi Softub jakuzzi ajánlatainkra?