Chat with us, powered by LiveChat Segítünk választani - Spatrend Expo

Segítünk jakuzzit választani

Igényelje jakuzzi választási útmutatónkat!

Jakuzzi választási útmutatónk segítségére lesz abban, hogy könnyebben eligazodjon az otthoni wellness, a masszázsmedencék varázslatos világában. Útmutatónkból megtudhatja, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a masszázsmedence kiválasztása során, mert egy jakuzzi megvásárlása akár több évtizedre is szólhat, ezért érdemes megfontolt döntést hoznia, és az Ön igényeinek legmegfelelőbb jakuzzi modellt kiválasztania.

Töltse ki az alábbi rövid kérdőívet, és e-mailben elküldjük Önnek jakuzzi választási útmutatónkat.

Masszázsmedence választási útmutató

Csapatunk csaknem tizenöt éve foglalkozik masszázsmedencék képviseletével, kiválasztásával, telepítésével és karbantartásával. Az évek során felhalmozódott sok sok tapasztalatunkat szívesen megosztjuk mindenkivel, aki élete első masszázsmedencéjének kiválasztása előtt áll, de akkor is, ha már második, vagy akár harmadik wellness eszközét vásárolja.

Az Ön döntése hasonlít arra az érzésre, amikor mi magunk határoztunk arról, hogy mely masszázsmedence márkát, és mely modelleket válasszuk ki ügyfeleinknek. Az Ön döntése, csakúgy mint annak idején a mienk, nagyon hosszú időre szól. A mi irányválasztásunkhoz igen jelentős mérlegelésre volt szükség, mert sok-sok ezer leendő masszázsmedence tulajdonos helyett hoztuk meg ezt a nagyon is felelősségteljes döntést, és jutottunk arra az elhatározásra, hogy teljes szívvel és hittel a világpiacot vezető amerikai Watkins gyár mellett tesszük le a voksunkat.