SPATREND SZÜRETI JAKUZZI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR
2019. október 1- 31.

NYITVA TARTÁS: H-P 9.00-18.00, Szo: 9.00-14.00

A Szüreti Masszázsmedence Kiállítás és Vásár október hónapban az igazi, őszi jakuzzi szezon kezdetén felvonultatja Amerika legújabb masszázsmedence modelljeit! Ismerje meg a HotSpring jakuzzik fantasztikus új designját, vagy játsszon el a végtelen úszás gondolatával, és csodálja meg az Endless Pools sportmedencéit! A HotSpring jakuzzik új modelljei mellett válogasson a pehelykönnyű Softub és további prémium kategóriás masszázsmedencékből és az óriási kedvezményes bemutatótermi készletből! 

Szik Mátyás sommelier bajnok megálmodta mely jakuzzihoz melyik italféleség illik leginkább, mi pedig vásárlás esetén ajándékba adjuk a vadonatúj masszázsmedence modell mellé!
A különféle masszázsmedencék más és más életérzést sugároznak, így a borszakértő szerint más ital illik mindegyikhez.

Szik Mátyás sommelier bajnok megálmodta, mi pedig ajándékba adjuk a Villa Pátzay Chardonnayt, Villa Pátzay Pinot Grist és a Villa Pátzay Rajnai Rizlinget vadonatúj HotSpring Hotspot masszázsmedencéje mellé. 

Szik Mátyás sommelier bajnok megálmodta, mi pedig ajándékba adjuk a Gere Kopart, Gere Solust és a Gere Bio Portugiesert vadonatúj  HotSpring Highlife masszázsmedencéje mellé. 

Szik Mátyás sommelier bajnok megálmodta, mi pedig ajándékba adjuk a Tóth Ferenc Egri Bikavért, Vida La Vidat és a Pommery Brut Royal Pezsgőt vadonatúj  HotSpring Limelight masszázsmedencéje mellé.

Szik Mátyás sommelier bajnok megálmodta, mi pedig ajándékba adjuk a Kiss Attila Kékfrankost, Figula Bella Rózát és a Thummerer Rose Brut Pezsgőt vadonatúj Softub masszázsmedencéje mellé

Szik Mátyás sommelier bajnok megálmodta, mi pedig ajándékba adjuk a Majoros Muscat Blanct, Majoros Agyag Furmintot, és a Majoros Szamorodnit vadonatúj Freeflow masszázsmedencéje mellé.

SpaTrend Szüreti Jakuzzi Kiállítás és Vásár regisztráció

Nagy szeretettel várjuk a 2019. október 1. és 31. között az  Ürömön megrendezésre kerülő SpaTrend Szüreti Jakuzzi Kiállítás és Vásárra. Az alábbi űrlap kitöltésével kérjük, jelezze felénk érkezési szándékát, hogy kollégáink felkészülhessenek az Ön fogadására.