SPATREND KARÁCSONYI JAKUZZI VÁSÁR

Itt igényelheti a SpaTrend karácsonyi kedvezményt!

Az alábbi űrlap kitöltésével kérjük, jelezze felénk, hogy igénybe kívánja venni a karácsonyi időszak extra kedvezményeit. Kollégánk a lehető legrövidebb időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

A SPATREND ÜNNEPI KEDVEZMÉNYRŐL

Jakuzzit szeretne az ünnepekre?

Vigye haza vadonatúj masszázsmedencéjét már akár 1 millió Forint árelőnnyel

Azonnal telepíthető jakuzzik karácsonyra, hogy az ünnep meghitt és valóban pihentető legyen!

A SpaTrend ebben sem ismer lehetetlent, még akkor sem, ha a karácsony már az ajtón kopogtat! Kínálatunkban rengeteg, különbözőféle masszázsmedence közül válogathat, és ha Ön már az ünnepekkor szeretne a jakuzzi forró habjaiban megmártózni, esetleg szeretteit karácsonykor meglepné a rendszeres pezsgőfürdőzés üdítő élményével, akkor figyelmébe ajánljuk azonnal telepíthető masszázsmedencéinket.

A rendkívül mobilis, azonnal telepíthető Freeflow jakuzzik egyes modelljeit például már akár 1,4 millió forinttól hazaviheti!  A Freeflow masszázsmedencék Plug and Play technológiájának köszönhetően nincs szükség az elektromos hálózat átalakítására, szinte olyan egyszerűen lehet őket használatba venni, mint egy komolyabb háztartási gépet.  

Ha szívesen rugaszkodik el a megszokott formavilágtól, akkor a Softub puhafalú és pehelykönnyű masszázsmedencéit Önnek találták ki! Kösse át a Softub masszázsmedencét egy piros szalaggal, gurítsa a kertbe, és élvezze a hóeséses, meghitt ünnepi pillanatokat szeretteivel vadonatúj masszázsmedencéje forró habjaiból!

Természetesen, ha Ön a legjobbnál nem éri be kevesebbel, akkor kínálatunkban megtalálja Amerika méltán legnépszerűbb prémium kategóriás masszázsmedencéinek, a HotSpring jakuzziknak teljes választékát, melyeket akár 1 millió forint árelőnnyel vásárolhat meg! És ha nem vár az utolsó pillanatig, akár még az idei évben a helyére kerülhet  a wellness élmény legfelsőbb fokát nyújtó HotSpring jakuzzija, hogy az új évet új fogadalmakkal, új szokásokkal- mindennapi jakuzzizással- sokkal nyugodtabban és egészségesebben kezdje!

 

Ne hagyja ki az ünnepek nyújtotta páratlan lehetőséget, és lépjen be a boldog masszázsmedence tulajdonosok táborába még ebben az évben!

 

ÜNNEPI NYITVATARTÁS:
december 07. (szombat): 09:00-18:00
december 14. (szombat): 09:00-18:00 
december 21. (szombat): 09:00-18:00
december 22. (vasárnap): 09:00-14:00
december 23. (hétfő): ZÁRVA
december 24. (kedd): ZÁRVA
december 27. (péntek): ZÁRVA
december 28. (szombat): 09:00-14:00
december 30. (hétfő): 09:00-18:00
december 31. (kedd): ZÁRVA
január 01. (szerda): ZÁRVA
január 2. (csütörtök): 09:00-18:00