SPATREND BLACK FRIDAY JAKUZZI VÁSÁR

2019. november 25- 30.

NYITVA TARTÁS: H-P 9.00-18.00, Szo: 9.00-14.00

Értesüljön Ön elsőként a SpaTrend Black Friday kedvezményről, és legyen Ön a Black Friday első vásárlóinak egyike, mert akciónk kizárólag a készlet erejéig tart! Ha most jelentkezik, kollégáink visszahívják Önt, és azonnal, elsőként megtudhatja, az egyes masszázsmedence típusokat mekkora árelőnnyel vásárolhatja meg, és a teljes készletből válogathat!

Itt igényelheti a SpaTrend Black Friday kedvezményt!

Az alábbi űrlap kitöltésével kérjük, jelezze felénk, hogy igénybe kívánja venni Black Friday extra kedvezményünket. Kollégánka lehető legrövidebb időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

A SPATREND BLACK FRIDAY KEDVEZMÉNYRŐL

Ismerje meg a HotSpring jakuzzik különleges masszázsfunkcióit, csodálja meg a játékos, kerek, pehelykönnyű Softub jakuzzikat, vagy játsszon el a végtelen úszás élményének gondolatával, és nézze meg az Endless Pools sportmedencék modelljeit. Merüljön el a wellness világában november 25-30 között a Black Friday hetén, mert óriási, akár 1,6 millió Forintos árelőnnyel vásárolhatja meg azt a wellness eszközt, amely megváltoztatja majd mindennapjait. Hamarosan lerántjuk a leplet és megtudhatja, az eddig soha nem látott Black Friday kedvezmény mértékét, mely a SpaTrend raktárkészletében található minden masszázsmedencére érvényes!

Ha nem tud dönteni, hogy egy komolyabb, több funkciós, fekvőhellyel is rendelkező HotSpring masszázsmedencére, a könnyen telepíthető, puha falú Softub jakuzzira, vagy a fiatalos, modern stílusú Freeflow masszázsmedencére essen-e a választása, abban nincs semmi meglepő, ezeket a jakuzzikat ugyanis élőben érdemes látni, vagy akár kipróbálni, hogy rátalálhassunk a számunkra ideális modellre.

 

Ne hagyja ki a Black Friday nyújtotta páratlan lehetőséget, és lépjen be a boldog masszázsmedence tulajdonosok táborába még ebben az évben!