jakuzzi
készletkisöprés

jakuzzi
készletkisöprés

SpaTrend Expo után jakuzzi vásár

Kiárusítjuk a SpaTrend Expo bemutató masszázsmedencéit

A SpaTrend Expo célja, hogy Ön megtalálja álmai masszázsmedencéjét. Jelenleg kiállított jakuzzijaink kiárusításával szabadítjuk fel bemutatótermünket az érkező vadonatúj medencék számára.
Ha szeretne egy igazán minőségi, évtizedeken át gondtalanul használható masszázsmedencét hatalmas árelőnnyel beszerezni, válogasson bemutatótermi modelljeink közül! Jöjjön el hozzánk, és vigye haza régóta vágyott medencéjét!

A SpaTrend energiatakarékos masszázsmedencéi az átlagosnál jóval kisebb összeggel terhelik meg a havi villanyszámlát. Mivel az energiatudatosság az utóbbi hetek legfontosabb tényezőivé váltak, szeretnénk biztosítani vásárlóinkat és jakuzzi felhasználóinkat arról, hogy az áramfogyasztás elenyésző része lesz a havi kiadásnak és kiszámítható költséget jelent. 

Élvezze a melegvizes hidromasszázst, pihenjen együtt családjával és barátaival saját jakuzzijában!

 

kiárusítás

kiállítás és vásár

Miért érdemes eljönni hozzánk?

A SpaTrend Expo – miközben közösségi és családi élményt nyújt – egy kihagyhatatlan lehetőség arra, hogy megtalálja azt a masszázsmedencét, amire mindig vágyott, és amit sosem fog megunni.
Az Expo segít Önnek az álomjakuzzihoz méltó kerti bútorok és kiegészítők kiválasztásában is. A családbarát vásárt és programjait az Expo alatt kínált rendkívüli kedvezmények koronázzák meg.

vegye fel a kapcsolatot szakértő csapatunkkal

Kérje speciális ajánlatunkat!

Akciós űrlap

"*" a kötelező mezőket jelöli

Melyik bemutatótermünkbe jönne szívesen?
Hidden
Hidden
Hidden
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Eredmények

Hiszünk a minőségben és az ügyfélélményben

sikeres rendezvenyek db
sikeres rendezvény
0
eladott medence db
eladott medence
0
boldog ugyfel db
boldog ügyfél
0