A SPATREND EXPO JAKUZZI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR KEDVEZMÉNYEI  

Foglalja le elsőként Magyarországon az exkluzív HotSpring masszázsmedencék 2020-as, legújabb modelljeinek egyikét, vagy válogasson a készlet erejéig az óriási jakuzzi kínálatból, és tegyen szert akár milliós árelőnyre! Tudja meg kedvezményeinket minél előbb, hogy a teljes készletből válogathasson!

Az alábbi űrlap kitöltésével kérjük, jelezze felénk, hogy igénybe kívánja venni a SpaTrend Expo Masszázsmedence Kiállítás és Vásár extra kedvezményeit. Kollégánk a lehető legrövidebb időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatják Önt a kedvezmények mértékéről.

A SPATREND EXPO JAKUZZI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁRRÓL

A legjobb jakuzzit szeretné megtalálni?

A SpaTrend Expo Jakuzzi kiállítás és vásáron megismerheti Amerika kedvenc masszázsmedencéinek, a HotSpring jakuzziknak 2020-as, legújabb modelljeit, válogathat a könnyen telepíthető Freeflow és a kis súlyú Softub jakuzzi széles kínálatából, és a végtelen úszás élményét kínáló Endless Pools sportmedencékkel is megismerkedhet. 

Vegye igénybe az extra jakuzzi kedvezményeket, és tegyen szert akár milliós árelőnyre kizárólag a SpaTrend Expo ideje alatt március 6 és 14 között!

A SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásár ideje alatt igénybe veheti a SpaTrend szakértő kollégáinak segítségét, mert a jakuzzi vásárlás egy olyan hosszútávú befektetés, mely megváltoztatja majd az egész család mindennapjait. A jakuzzi egy kapu az egészségesebb, nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb élethez. A jakuzziban ellazulva közelebb kerülhet családtagjaihoz, barátaihoz, pihentetőbben aludhat éjszaka, így kiemelten fontos számunkra, hogy azt a masszázsmedence modellt válasza, amely leginkább megfelel az Ön igényeinek, és a SpaTrend csapatának minden tagja a SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásár során azon fog fáradozni, hogy Ön a lehető legjobb döntést hozhassa, és rátaláljon álmai wellness eszközére.

 Ne hagyja ki Magyarország talán legnagyobb jakuzzi kiállítását és vásárát, a SpaTrend Expót!