JAKUZZI VÁSÁRLÁS EGYEDÜL!  

Vásároljon akár egyedül 1200 NM-es bemutatótermünkben! Foglaljon  időpontot!

Nyitva tartásunk a hét minden napján 9-15 óra között van! 

Exkluzív bemutatótermi séta az Ön jakuzzi szakértőjével, ahol akár egyedül is lehet!

Foglaljon időpontot különleges bemutatóterem bejárásunkra, mely során csak és kizárólag Ön van a középpontban!

Tudjon meg mindent az otthoni wellnessről első kézből szak­képzett értékesítőinktől, akik a wellness iránti elköte­lezet­tsé­güktől vezérelve már több mint 3000 háztartásba juttatták el a mindennapos pezsgőfürdőzés varázs­latos élményét. Az értékesítő személyesen mutatja be a legmodernebb, legexkluzívabb jakuzzi­kat, azokat, melyeket nyaralójába ajánlana, és mindent megtudhat a wellness egészségmegőrző, jótékony hatásairól.
A bemutatótermi séta férőhelyeinek száma korlá­tozott, így érdemes minél előbb időpontot foglalnia!

IDŐPONTFOGLALÁS

Raktárkészletünket maximálisan feltöltöttük a legújabb masszázsmedence modellekkel, mivel mi is -ahogy sokan mások- a kiállításokra készültünk. Raktárkészletünkről azonnal tudjuk Önnek szállítani a kiválasztott modellt. A kialakult helyzetre való tekintettel lehetőség van egyéni bemutatótermi bejárásra, melyhez időpontfoglalás szükséges. Nekünk fontos az Ön biztonsága! Foglaljon időpontot, és legyen akár egyedül szakértőnkkel. A megfelelő távolságot és a higiéniai szabályokat betartva mindent megteszünk kollégáink és az Ön egészségének megőrzése érdekében. Válasszon naptárunkból egy Önnek megfelelő időpontot, és látogasson el óriási, 1200 NM-es bemutatótermünkbe, ahol biztonságosan vásárolhat!

Booking Calendar
Naptár betöltése...
Powered by Booking Calendar
captcha

A legjobb jakuzzit szeretné megtalálni?

A SpaTrend Expo Jakuzzi kiállítás és vásáron megismerheti Amerika kedvenc masszázsmedencéinek, a HotSpring jakuzziknak 2020-as, legújabb modelljeit, válogathat a könnyen telepíthető Freeflow és a kis súlyú Softub jakuzzi széles kínálatából, és a végtelen úszás élményét kínáló Endless Pools sportmedencékkel is megismerkedhet.

A SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásár ideje alatt igénybe veheti a SpaTrend szakértő kollégáinak segítségét, mert a jakuzzi vásárlás egy olyan hosszútávú befektetés, mely megváltoztatja majd az egész család mindennapjait. A jakuzzi egy kapu az egészségesebb, nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb élethez. A jakuzziban ellazulva közelebb kerülhet családtagjaihoz, barátaihoz, pihentetőbben aludhat éjszaka, így kiemelten fontos számunkra, hogy azt a masszázsmedence modellt válasza, amely leginkább megfelel az Ön igényeinek, és a SpaTrend csapatának minden tagja a SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásár során azon fog fáradozni, hogy Ön a lehető legjobb döntést hozhassa, és rátaláljon álmai wellness eszközére.

 Ne hagyja ki Magyarország talán legnagyobb jakuzzi kiállítását és vásárát, a SpaTrend Expót!