Chat with us, powered by LiveChat Last Minute 2020 - Spatrend Expo

Lemaradt a SpaTrend Expo Globalról?

Szeptemberben még kérheti LAST MINUTE  SpaTrend Expo jakuzzi ajánlatainkat! 

A SpaTrend Expo Globalra hatalmas masszázsmedence készlettel és rendeléssel készültünk, és a kéthetes jakuzzi kiállítás után maradt még néhány lefolgalható masszázsmedence modellünk, melyek közül az egyik akár az Öné is lehet! Kérje minél előbb egyedi ajánlatainkat, mert megrendelt készleteinkből egyre több jakuzzi talál gazdára! 

Ha szeretne az USA-ból frissen érkező készletünk utolsó darabjaiból Ön is lefoglalni egy olyan jakuzzit, mely tökéletesen megfelel az igényeinek, akkor nem érdemes sokat várnia, mert szabad készleteink iránt óriási az érdeklődés. Válassza ki az elérhető Hotspring, Softub, vagy FreeFlow masszázsmedence modellek közül az Ön otthonába illő jakuzzit! Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

SZERETNE SZEMÉLYRE SZABOTT LAST MINUTE JAKUZZI KEDVEZMÉNYEINKBEN RÉSZESÜLNI?


[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát - Adatkezelési Tájékoztató. Az ÁSZF az oldal alján található.]

VISSZAPILLANTÁS AZ IDEI EXPORA…

Az idei Spatrend Expo képei arról árulkodnak, hogy a rendezvény derűs hangulatú volt, és arról, hogy a vendégek változatos programokon vettek részt.

Videóinkból megtudhatja, mire érdemes figyelni a jakuzzi kiválasztási folyamat során.

Videóink abban lesznek segítségére, hogy a tökéletes masszázsmedence modellt válassza ki személyesen.