Chat with us, powered by LiveChat Köszönő oldal 2022 - Spatrend Expo

Köszönjük, hogy érdeklődik a SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásár iránt!

Bemutatótermeinkben berendezett kültéri életterekkel és wellness tér megoldásokkal várjuk, melyek inspirációt adnak saját kertje és terasza fenntartható, kényelmes és stílusos berendezéséhez. Masszázsmedence szakértőink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatják Önt a jakuzzi választás legfontosabb kérdéseiről, hogy a kényelem, energiahatékonyság, könnyű és vegyszermentes vízkezelés kérdéseiről átfogóan tájékoztassák Önt. Szeretnénk, ha a legjobb döntést hozná, és hosszú éveken át elégedetten használná álmai masszázsmedencéjét! 

Látogatása előtt ismerje meg amerikai masszázsmedencéinket videóinkból!
Tartson velünk a wellness varázslatos világába vezető úton, melynek végén biztosan rátalál álmai masszázsmedencéjére!

Jakuzzi választás okosan…

Hogyan érdemes jakuzzit választani?

Az elmúlt évek során több mint négyezer masszázsmedencét telepítettünk Magyarországon. A közel 20 éves szakmai út során megfigyeltük azokat a szempontokat, amelyek a legfontosabbnak bizonyultak az emberek számára egy jó masszázsmedence kiválasztásában. Ezzel kapcsolatosan összeszedtük minden tudásunkat és informatív videókat készítettünk. Ha szeretne többet tudni a választási szempontokról, kérjük, nézze meg videóinkat. Tartson a SpaTrend tulajdonosával, Vezse Rolanddal a wellness varázslatos világába vezető úton!

Ha szívesen kérne segítséget a megfelelő jakuzzi kiválasztásához, kérjük, bármely gombra kattintva jelezze, és engedje meg, hogy közelebbről megismerhessük az igényeit. 

Van már pontosabb elképzelése jövőbeni jakuzzijáról?
Következő videó: Hogyan válasszuk ki a jakuzzink helyét?