Chat with us, powered by LiveChat Köszönő oldal 2022 - Spatrend Expo Jakuzzi, Kiállítás és Vásár 2022

Köszönjük, hogy érdeklődik a SpaTrend Expo iránt!
Az alábbi gombra kattintva, postacímét megadva kérje a SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásárra szóló Tiszteletjegyét, és a lehető leghamarabb elküldjük Önnek levélben. Ha szeretne a SpaTrend Expo azonnali jakuzzi ajánlataiban részesülni, a lap alján található gomb megnyomásával pontosíthatja a jakuzzival kapcsolatos igényeit, így már az elképzeléseinek leginkább megfelelő masszázsmedencét ajánlhatjuk Önnek.  

Tiszteletjegy igénylés a 2022-es SpaTrend Expo-ra

Kiállításunkig ismerje meg amerikai masszázsmedencéinket videóinkból!
Tartson velünk a wellness varázslatos világába vezető úton, melynek végén biztosan rátalál álmai masszázsmedencéjére!

Jakuzzi választás okosan…

Hogyan érdemes jakuzzit választani?

Az elmúlt évek során több mint négyezer masszázsmedencét telepítettünk Magyarországon. A közel 20 éves szakmai út során megfigyeltük azokat a szempontokat, amelyek a legfontosabbnak bizonyultak az emberek számára egy jó masszázsmedence kiválasztásában. Ezzel kapcsolatosan összeszedtük minden tudásunkat és informatív videókat készítettünk. Ha szeretne többet tudni a választási szempontokról, kérjük, nézze meg videóinkat. Tartson a SpaTrend tulajdonosával, Vezse Rolanddal a wellness varázslatos világába vezető úton!

Ha szívesen kérne segítséget a megfelelő jakuzzi kiválasztásához, kérjük, bármely gombra kattintva jelezze, és engedje meg, hogy közelebbről megismerhessük az igényeit. 

Van már pontosabb elképzelése jövőbeni jakuzzijáról?
Következő videó: Hogyan válasszuk ki a jakuzzink helyét?