Kerti bútor Grill Kemence Árnyékolás Jakuzzi Szauna

SpaTrend Expo
2023. május 11-20.

Magyarország legnagyobb vásárral egybekötött kiállítása. Szórakozás és szakmai tanácsadás az ország több pontján 10 napon át. Minden egy helyen, amivel a kertet és a teraszt wellness központtá varázsolhatja. 

Az ország legnagyobb jakuzzi vására

Jakuzzik 45 év tapasztalattal rendelkező gyártótól

Prémium kategóriás termékek

FEDEZZE FEL AZ ORSZÁG LEGEXKLUZÍVABB JAKUZZI ÉS KERTI BÚTOR KÍNÁLATÁT A SPATREND EXPÓN!

A több napos, az ország több helyszínén rendezett kiállításon a legmodernebb fejlesztésű jakuzzik, fitnesz- és masszázsmedencék kerülnek bemutatásra, környezetkímélő, vegyszermentes víztisztító berendezések társaságában. A kert szerelmesei az országban elérhető grillsütők, kemecék, árnyékolók és a minden évszakban használható, fenntartható alapanyagokból készült kerti bútorok legjobb választékát ismerhetik meg a Spatrend Expo kiállítás és vásár alatt.

spatrend

jakuzzik, fitnesz- és masszázsmedencék

A SpaTrend Expo célja, hogy Ön megtalálja álmai masszázsmedencéjét. Ezért különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a piacon található legjobb jakuzzik teljes választékát elhozzuk a kiállításra. Az Expo alatt a leginnovatívabb modelleket próbálhatja ki, melyek technológiában és formatervezésben mind élen járnak.

Prémium minőségű amerikai masszázsmedencék

jakuzzik és masszázsmedencék

1 ÉV ENERGIAFOGYASZTÁS GARANCIÁVAL

A Spatrend Expón kiállított jakuzzik és masszázsmedencék energiafogyasztása jóval alacsonyabb az átlagosnál. 
Sőt, termékeink első évi villanyszámláját átvállaljuk.

Hotspring

Calderaspa

Endless pool

Freeflow

kiállítás és vásár

Miért érdemes eljönni hozzánk?

A SpaTrend Expo miközben közösségi és családi élményt nyújt, egy kihagyhatatlan lehetőség, hogy megtalálja azt a masszázsmedencét, amire mindig vágyott, és sosem fog megunni.
Az Expo segít Önnek az álom jakuzzihoz méltó kerti bútorok és kiegészítők kiválasztásában is.
A családbarát vásárt és programjait az Expo alatt kínált rendkívüli kedvezmények koronázzák meg.

Eredmények

A minőségben és az ügyféléményben hiszünk

sikeres rendezvény
0
ezer eladott medence
0
ezer boldog ügyfél
0
spatrend the lifestyle company spatrend expo jakuzzi kiallitas es vasar 2022 L5A1855 1

Az Expo története

Cím Roland szövege alapján

[Ide várjuk még Roland szövegét]

Rólunk mondták

Vásárlói vélemények

Bogati Ibolya
Spatrend Központ Üröm
Tovább olvasom
Lakberendezőként bátran ajánlom a SpaTrend által forgalmazott, kiváló minőségű termékeket. A jakuzzik, teraszbútorok és teraszfűtők használatával a hidegebb napokon is élvezhetjük teraszunk adta lehetőségeket és kényelmet.
Szávai László
Spatrend Központ Üröm
Tovább olvasom
Köszönjük a VIP estét (is) 🙂 a SPA Trend Minden Munkatársának! Örülünk és köszönjük,hogy részt vehettünk ezen az estén. Tényleg fantasztikus volt a hangulat,a szervezés és nem utolsósorban a vacsora, az élő zenei aláfestéssel
Bölöni Kata
MAXCITY Spatrend Outdoor Design
Tovább olvasom
Telefonáltam, hogy kipróbálhatom-e a bemutatóteremben ezeket az amerikai márkájú jakuzzikat, és azt mondták semmi akadálya. 10 perc alatt teljesen ellazultam. Felsőfokú masszázs élmény tényleg jobb, mint a legtöbb wellness központban. Az üzletkötők barátságosak, és segítőkészek. Minden bemutatóterem ilyen kéne legyen.
Előző
Következő

Programjaink

Kiváncsi a korábbi rendezvényeinkre?

A SpaTrend Expo eddig X alkalommal került megrendezésre. Ha szeretné közelebbről is megismerni a helyszíneket, a hangulatot és kínálatunkat, nézze végig kép és videógalériánkat a korábbi Expókról.

SpaTrend kiállítás és vásár

Vezse Roland

Célunk, hogy az már első találkozás élmény legyen

Majdnem 20 év alatt több mint 5000 masszázsmedencét telepítettünk. Fontos számomra az egészség és a wellness, de ennél fontosabb, hogy ezt a vásárlóim mindennapjaiba és otthonába is elvigyem. Magam kutattam fel, és próbáltam ki a legjobb jakuzzikat. Folyamatosan tanulok a munkatársakkal együtt, mert az a célom, hogy Ön pontosan azt a jakuzzit vigye haza, melyre mindig is vágyott. A szakértő segítségével a vásárlás élményt nyújt, a megbízható, prémium kategóriás masszázsmedencéink és kerti berendezéseink pedig ahhoz járulnak hozzá, hogy ez az öröm hosszú éveken át tartson.
SPA TREND PORTRE 6 javitva removebg preview

Tiszteletjegy

Regisztráljon tiszteletjegyért a SpaTrend Expóra!

Foglaljon időpontot

személyes szakértői konzultációra, ahol segítünk Önnek kiválasztani az idális masszázsmedencét és akár berendezni is a hozzáíllő mesés kertet.

Helyszínek:

Spatrend központ
2096 ÜRÖM,
KŐBÁNYA ÚT 16.
Tel: +36-30/936 5885

MAXCITY
Spatrend Outdoor Design
TÖRÖKBÁLINT
TÓPARK U. 1/A 130-131.
Tel: +36-30/587 4926

Spatrend Nyíregyháza
4400 NYÍREGYHÁZA
Orosi út 20.
Tel: +36 30/932 6855

Wellness a kertben

Életmód, trend és technikai újdonságok

SpaTrend Expo VIP rendezvény
Korábbi expók

EXPO VIP – 2023.05.

A rendezvény sztár grillmestere Wout Vereecken készítette a finom fogásokat Ofyr grillen, az ő egyedi stílusában. Egyenesen Hollandiából érkezett hozzánk az eseményre.

Bővebben »
spatrend the lifestyle company spatrend expo jakuzzi kiallitas es vasar 2022 L5A1944 scaled
Korábbi expók

Wellness tárlat – 2022.05.

Exkluzív masszázsmedencék széles kínálata, mely a feltöltődés mellett az egészségünket is óvja orvosok által javasolt pontokon elhelyezett befúvókkal.

Bővebben »

Gyakran ismételt kérdések

Van még kérdése?

Összegyűjtöttük Önnek a leggyakrabban előforduló kérdéseket. A gyakran ismételt kérdések és válaszok nem pótolják azonban a személyre szabott konzultációt. SpaTrend szakértőink szívesen állnak rendelkezésére személyesen is, foglaljon időpontot.
A legfontosabb szempontok

A masszázsmedence vásárlása komoly beruházást jelent, mellyel évtizedekre szóló döntést hozunk, és ami akár otthonunk kisebb átalakításával is járhat. Tájékozódjunk körültekintően, és ha lehet, a kiválasztott márkát
próbáljuk is ki. Ha nincs mód vízzel feltöltött, üzembe helyezett jakuzzi
kipróbálására, szárazon is helyet foglalhatunk az ülőhelyeken, sőt, a víz felhajtóereje nélkül sokkal jobban megítélhetjük az adott modell ergonómiáját.

A masszázsmedence árammal működik, a kisebbek egy, a nagyobbak
három fázist igényelnek. Célszerű a medence környezetét úgy kialakítani,
hogy a feltöltéshez szükséges vízcsap elérhető közelségben legyen.
Jakuzzinkat elhelyezhetjük a kertben, teraszon, tetőteraszon, vagy egy
eddig kihasználatlan helyiségben, ahol fel is építhetjük saját kis wellness
központunkat.

Ha a kertben alakítjuk ki a medence helyét, akkor fontos tudnunk, hogy
ehhez a medence méreteihez igazodó, szilárd talapzatra lesz szükség.
Ide majd az áramot is el kell juttatnunk, mégpedig egy a villanyórától közvetlenül oda vezetett, megfelelő vastagságú kábelen. Ne feledkezzünk meg a medence könnyű megközelíthetőségéről sem és lehet, hogy a későbbiekben az árnyékolásról is gondoskodnunk kell.

A jó kereskedő a masszázsmedence vásárlás alfája és omegája

Szakmailag  elismert, megbízható  kereskedő, aki kizárólag  magas minőségű  termékeket kínál a  megfelelő gyártótól –  nélküle az egész vásárlás,  szállítás és telepítés  kellemetlen meglepetésekkel szolgálhat.  Aki nem nyeri el  maximálisan a  bizalmunkat, nem válaszol maradéktalanul  kérdéseinkre, önmagától nem tér ki a jakuzzi energia  felhasználására, a  garanciákra, a vízkezelés  fontosságára, azt inkább  felejtsük el. Ha viszont  megtaláltuk a megfelelőt,  akkor nála ott lesz az a jó felépítésű, minőségi  alapanyagokból és alkatrészekből készült  medence, mely hosszú évekig szolgálhat  bennünket.

Sokat elárulhat az értékesítő cég megbízhatóságról a piacon  ltöltött idő, illetve  súlyozottan számít a cég és az általa forgalmazott márkák hírneve, melyről az  interneten fellelhető referenciák adhatnak támpontokat. Higgyünk nyugodtan mások véleményének! Mivel  hosszú távú, zavartalan  működést várunk el, fontos
tudnunk, hogy az esetleges  garanciális szolgáltatást ki  és hol biztosítja. 

Lényeges az ülőfelületek kialakítása és az, hogy mennyire kényelmes a ki- és beszállás a medencébe. Gondoljuk át, egyszerre hány személy használja majd a medencét, és
ennek megfelelően válasszuk ki a méretet, valamint a férőhelyek számát! Alapvető kérdés lehet, hogy legyen- e
a masszázsmedencénkben
fekvőhely?

A befúvó rendszer a masszázsmedence szíve és lelke

Masszázsmedencét elsősorban a hidromasszázs élményért vásárolunk, ezért az egyik legfontosabb szempont a jól kialakított befúvórendszer, és nem a befúvók száma. Sok esetben tapasztalhatjuk, hogy a befúvók mennyisége egyszerű marketing fogás, és nem hordoz valódi értéket. A fúvókák megfelelő elhelyezése sokkal fontosabb, minthogy sok legyen belőlük! Túlzottan sok befúvó esetén ugyanis szétoszlik a víz ereje, így előfordulhat, hogy nemhogy javulna, hanem egyenesen gyengébb lesz a masszázsélmény.

Bizonyosodjunk meg arról, hogy a masszázsrendszer az ergonómia tudatos figyelembevételével valósult meg, és ha lehet, ellenőrizzük a befúvók tagolt és „célirányos” elhelyezkedését! Olyan medencét válasszunk, melynek víznyomása finoman szabályozható, és az egyes befúvók külön-külön is finomhangolhatók, mert ez manapság alapkövetelmény! A különféle kialakítású masszázsbefúvókon különböző módokon áramlik a víz, és mindegyik más érzetet okoz,
más élettani hatást eredményez. Ajánlatos tüzetesen is megvizsgálni
ezeket, hogy jól válasszunk jakuzzit!

Látogassunk el a bemutatóterembe!

Mindenképpen élőben válogassunk a különböző  típusok, modellek között.  Még jobb, ha fürdőruhával  vágunk neki a felfedezésnek, és  leteszteljük a kiszemelt  modellt.

Nézzük át, milyen  funkciókat kínál, melyikben tudunk kényelmesen  elhelyezkedni, nézzük meg, hogy a vízvonal magassága  optimális-e számunkra. A  medencék igen  különbözőek lehetnek és  csak úgy dönthetünk jól, ha  valóban megtapasztaljuk a  víz erejét, látjuk a fényeket,  halljuk a zenét,  kipróbálhatjuk a vezérlést,  és össze is hasonlíthatjuk a  különböző felszereltségű  modelleket.

Az ízléses formavilágon és  esztétikumon túl a  praktikumra is figyeljünk!  Gondoljuk át saját  igényeinket, ez jelentősen  megkönnyítheti a jó  választást. Keressük meg a  számunkra ideális méretet  és felszereltséget. 

HANGULATI ELEMEK, VILÁGÍTÁS, STRESSZOLDÁS

A medence világítása nem csupán hangulatfokozó eszköz, legalább
olyan fontos része a relaxálásnak, mint a testhőmérsékletű meleg víz.
A szín- és fényterápia több, mint vizuális élmény, ez a kikapcsolódást és a stresszoldást is segítő egyik fontos funkció. Ha a wellness élményét csúcsra járatnánk, ne mondjunk le ezekről a rendkívül hasznos és kellemes terápiás eszközökről, melyek a masszázs mellett hatékony kiegészítők lehetnek.

Jakuzzink kinézetét a medence leendő környezetéhez igazítsuk!
Ne idegenkedjünk a kompozit burkolatoktól,  mert ezeket könnyebb  tisztán tartani! Az utóbbi  években a gyártók szinte  teljesen áttértek a  szintetikus anyagokra,  hiszen ezek idővel kevésbé  használódnak el.

Higiéniai szempontból lényeges, hogy a szűrőrendszer olyan hatékonyan tartsa tisztán a vizet, hogy az hosszú időn át kristálytiszta maradjon. Ez ma már nem probléma, hiszen a legnagyobb gyártók a legkorszerűbb és folyamatosan fejlesztett szűrő- és vízkezelő rendszert használják.

A Watkins szabadalommal védett újítása a sóbontó, az AG+ ezüst ion patron és a 100%-os szűrőrendszer, melyek olyan magas szintű higiéniát biztosítanak, hogy pici gyerekek is nyugodtan használhatják a jakuzzit.

A medence vizét folyamatosan melegen kell tartani, ezért igen fontos a jó hőszigetelés. Tapasztalataink szerint a teljes habszigeteléssel, vagy pl. a FiberCore hőszigeteléssel ellátott masszázsmedencék a legtakarékosabbak és a legmegfelelőbb vízhőfokot biztosítják. Egyes modellek a medencemotorok hulladékhőjét is hasznosítják, így a víz hőmérséklete mindig kellemesen meleg marad.

A medencéhez tartozó  thermotetőnek fontos  szerepe van a víz  hőmérsékletének és  tisztaságának  megőrzésében. Mivel a  legtöbb hő párolgással  távozik, thermotető nélkül a víz könnyen veszít hőjéből.  Még egy jól szigetelt  masszázsmedence is hűlhet  télen 1-2 fokot néhány óra  alatt, ha nyitva van a teteje.  A legjobb hőszigetelés  érdekében válasszunk olyan masszázsmedencét, amelynek teteje nagyon jól  záródik. A gyártó mindig az oldalburkolathoz hasonló  színű, műbőrrel bevont  thermotetőt ad a  medencéhez, ami szintén időjárásálló.  Energiatakarékossági  okokból zárjuk le a  thermotetőt, amikor nem  használjuk a medencét.

Mivel a testünk félig-meddig lebeg a vízben, az ízületeinkre nehezedő nyomás a vízbe merülve nagymértékben csökkenhet. A meleg víz serkenti a vérkeringést, ellazítja az izmokat és a végtagok mozgatását könnyebbé teszi.

Ha hetente 2-3 alkalommal végzünk könnyű, nyújtó gyakorlatokat masszázsmedencénkben, azzal növelhetjük izmaink és ízületeink rugalmasságát és mozgásterjedelmét, illetve megelőzhetjük az ízületi sérüléseket. Azok, akiknek egyébként nehézséget okoz a mozgás, a meleg vízben újra megtapasztalhatják, milyen könnyedén működhetnek ízületeik. Ezen felül a jakuzzi vízsugarának masszázs funkciója enyhíti az izmok feszülését, a diszkomfort érzetet.

A pezsgőfürdőzés nem csak a fizikai közérzetünkre van pozitív hatással, hanem lélektanilag is jótékonyan hat ránk. Több kutatás is bizonyítja, hogy a hidroterápiában részesülő betegek pozitív pszichológiai változásokon mennek keresztül a kezelés során. Csökken az idegesség, a depresszió és javul a betegek általános hangulata. Emellett aromaterápiával, ásványi sókkal kombinálva tovább fokozhatjuk a pezsgőfürdőzés kényeztető érzését.

A masszázsmedence hatása egészségünkre

Mindenki, aki használt már jakuzzit tudja, milyen felszabadító érzés a pezsgőfürdőzés, de csak kevesen gondolnak arra, hogy milyen egyéb jótékony hatásai vannak. Kutatások
bizonyítják, hogy a betegségek kialakulásának oka 80%-ban a stresszhez köthető. A meleg vizes terápia hatékonyan veszi fel a küzdelmet a stresszel, enyhíti az ízületi fájdalmat, az izmok feszességét és javítja a vérkeringést. Sok orvos ajánlja kiegészítő kezelésként a meleg vízben történő mozgást olyan betegségek esetén, mint az arthritisz, fibromyalgia, vagy a krónikus hátfájás.

Fájdalmak kezelése

A kisebb, hétköznapi fájdalmak csökkentésére a legalkalmasabb a 34-36°C-os, testhőmérséklethez közeli víz.
Ha a masszázsmedence vize ennél magasabb, 38- 40°C-os, azzal lazítható az izmok feszessége és enyhíthetők a stressz okozta fájdalmak, például a hátfájás. 40°C-nál melegebbre nem ajánlott felfűteni a jakuzzi vizét, mert nagyon gyorsan megemeli a testhőmérsékletet, és mesterséges lázas állapotot idézhet elő.

5 perc elteltével csökken a vérnyomás. A meleg víz serkenti a vérkeringést, a masszázsmedence használat a szív és érrendszerre hasonló hatással van, mint a kardiovaszkuláris gyakorlatok, jótékony hatását azonban erőfeszítés megtétele nélkül fejti ki.

8 perc elteltével a vérkeringés javul a kéz és lábfejben, így melegebbnek érezzük végtagjainkat. Ez egy hideg téli napon igazán kellemes érzés.

12 perc elteltével izmaink ellazulnak, a szövetek rugalmasabbá válnak, ezáltal fogékonyabbak lesznek a nyújtásra és beindul a méregtelenítés folyamata.

15 perc elteltével a kisebb fájdalmak mértéke jelentősen enyhülhet.

FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEK

Megfelelő hőszigetelés mellett egy 3-6 fős masszázsmedence kb. 5-15 ezer Ft között emeli meg az elektromos műveknél vezetett számlánk hó végi egyenlegét.

Figyelem: egy gyengébben hőszigetelt jakuzzi elektromos fogyasztása ennek a sokszorosa is lehet, éppen ezért lehetőség szerint olyat válasszunk, melynek belső tere 100%-ban ki van töltve időtálló minőségű szigetelő habbal!

Hetente egy alkalommal tisztítsuk a medence szűrőjét! Ha ezüst ion patront használunk, akkor 4 havonta cserélnünk kell. Ugyanígy 4 havonta cseréljük ki a medence teljes vízmennyiségét. A medencét mindig tiszta, szűrt, lágyított vízzel töltsük fel. Évente egy alkalommal célszerű átnézetni a medence gépészetét, leellenőrizni a kezelő szervek működését.

A vízcserét 4 havonta célszerű elvégezni, de nem azért, mert addigra nagyon koszos lenne. Egy jó minőségű jakuzzi szűrőrendszere képes arra, hogy ennél jóval hosszabb ideig is tisztán tartsa a vizet. 4 hónap alatt a víz elhasználódik, telítődik fertőtlenítő-, és tisztítószerekkel és lecsökken az ásványianyag tartalma. Ilyenkor célszerű frissíteni.

A 37 fok körüli állandó vízhőmérséklet és a tiszta víz lehetővé teszi azt, hogy a jakuzzit akkor használjuk, amikor kedvünk tartja. Olyan masszázsmedencét célszerű választanunk, amely gazdaságosan tud egy megfelelő vízhőmérsékletet biztosítani.

A masszázsmedence használók szerint a tél a legjobb évszak. Nincs kellemesebb, mint télen, akár -20 fokban beleülni medencénkbe. Emellett egy jó minőségű és hőszigetelésű jakuzzit sokkal gazdaságosabb télen is üzemeltetni, mint leengedni és újratölteni. Ha télen huzamosabb ideig nem használjuk a medencét, akkor vegyük lejjebb a hőfokot és tartsuk zárva a thermotetőt. (Ezt csak akkor tehetjük meg, ha a medence megfelelő hőszigeteléssel van ellátva.)

A jakuzzi vízkezelésének fontossága

A masszázsmedence használatakor az egyik legfontosabb cél a víz makulátlan tisztasága. Az újonnan beszerzett vagy a már évek óta birtokolt jakuzzinkat akkor használjuk majd szívesen, ha a víz olyan tiszta, melybe akár szívesen bele is kortyolnánk.

A masszázsmedence ipar egy fél évszázada foglalkozik a vízkezelés feladatkörével azért, hogy a fürdőzés ne csak élvezetes, hanem tökéletesen higiénikus és egészséges is legyen. A víz tisztaságát sokféle fertőtlenítőszerrel biztosíthatjuk: klór, bróm, aktív oxigén, ózon, uv-lámpa, beépített sóbontó rendszer.

A világ talán ma használt egyik legkifinomultabb víztisztító rendszere a freshwater sóbontó rendszer. Ez egy egyszerű és anyagilag is elérhető, cserélhető sóbontó cellára alapozza a sós víz bontásával keletkező természetes klór előállítását és az ezzel történő vízfertőtlenítést. A vízkezelés másik formája egy forradalmi találmányon, a biofilm fizikai oldásán alapszik. A Jan de Rijk, holland kutató által kifejlesztett AquaFinesse rendszer egy természetes sókoncentrátum segítségével megszünteti a baktériumok természetes védőrétegét, ezáltal sebezhetőbbé teszi őket, így nem tudnak növekedni és szaporodni.
Az így kialakult kristálytiszta vízben jóval kevesebb klór található, ezért használat után egyáltalán nem szárad ki a bőr, és nem lesz klór szagú a bőr. Mindkét módszer az elmúlt egy évtized vívmánya.

A klasszikusan ismert klóros pH szabályzós vízkezelést ma már nagyon kevesen használják, helyette az egyik legelterjedtebb az AquaFinesse. (Hagyományos esetben a használt vízben naponta sok baktérium keletkezik. Az így keletkező biofilm egy érezhetően ragadós, nyálkás réteg, ami olyan nedves felületeken található, mint a falak, csövek, fedezet, vagy a fúvókák.)

A legtöbb medence tulajdonos a hagyományos vízkezelő szerek esetén megszokja a kellemetlen és negatív jelenségeket. Azonban sokan érzékenyebben reagálnak  ezekre az anyagokra,  tüneteik pl. a kivörösödött  szem, irritált bőr lehetnek,  és elszíneződhet a  fürdőruha is. A  hagyományos szerekkel,  eljárásokkal töltött többlet  idő egy év alatt meghaladhatja akár az egy  teljes hetet is, ettől  kímélheti meg magát a  medencetulajdonos!  Használata egyszerű, mert  az AquaFinesse adagolása  hetente mindössze öt percet  igényel.

Minden csomag AquaFinesse körülbelül 3-6 hónapig tart, attól függően, hogy milyen mennyiségű vízhez használnánk. A termékhez mellékelt táblázat mutatja, milyen hosszú ideig kezelheti a vizét egy doboz AquaFinesse-szel.

Igen, az AquaFinesse környezetbarát szer, így nem károsítja a kerti növényeket. Ha a vízhez korábban klórt adagoltunk, érdemes megvárni míg elpárolog.

TETŐEMELŐ

A masszázsmedence thermotetejének a  mozgatásához, a nyitáshoz  és a záráshoz egyszerű  megoldást jelent a tetőemelő szerkezet.  Többféle kialakítású  tetőemelő létezik. Ezek  közül válasszuk azt, amely  számunkra a  legpraktikusabb,  legkényelmesebb  használatot biztosítja,  illetve ami a medence  közvetlen környezetének  adottságaihoz is  alkalmazkodik. Vegyük figyelembe, mennyi szabad  hely áll rendelkezésre a  medence körül.

LÉPCSŐ

A kétfokú fellépő lépcső egyszerűvé és biztonságossá teszi a ki- és beszállást.  Választható fából készült, az oldalburkolat színéhez  pácolt, vagy akár a medence anyagával megegyező, fára  hasonlító, színazonos lépcső és strapabíró műanyagból  készült, csúszásmentesített  típus is.

LÉPCSŐ KORLÁT

Főleg idősebbeknek ajánlható a masszázsmedence korlát, ami segíti a jakuzziba bejutást és a kiszállást. Ez az alkalmatosság biztos megkapaszkodást jelent, így csökken az elcsúszás veszélye.

NAPERNYŐ

A kimondottan a jakuzzihoz használható napernyő megvéd a nap sugaraitól, ezáltal kellemesebbé teszi a nyári melegben a jakuzzi használatát. A talpa egyszerűen a medence alá csúsztatható.