EXKLUZÍV BEMUTATÓTERMI SÉTA VEZSE ROLANDDAL, A SPATREND TULAJDONOSÁVAL 

Ha szeretne többet megtudni az otthoni wellnessről, és arról, miért ejt mindenkit rabul a mindennapos masszázsmedence használat, akkor a SpaTrend tulajdonosánál hitelesebb embert keresve sem talál e témában. Rolandnak lassan két évtizede itatja át mindennapjait az otthoni wellness iránti rajongása, és küldetésének érzi, hogy minél több emberhez eljusson: a masszázsmedence egy olyan eszköz, mely boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá és egészségesebbé teszi tulajdonosait. Így lesz ez Önnel is!

A bemutatótermi séta során Roland megmutatja a SpaTrend teljes masszázsmedence kínálatát, bemutatja a medencéket működés közben is, és mindent elmond arról miért érdemes prémium masszázsmedencében gondolkoznunk. Ha részt vesz a sétán, mindent megtudhat a gazdaságos működésről, a jakuzzik extra kényelmi funkcióiról, a telepítésükről, és a mindig kristálytiszta vizű masszázsmedencék titkáról. Érdemes minél előbb jelentkeznie, mert a SpaTrend Expo ideje alatt egyetlen olyan nap lesz, amikor a tulajdonostól informálódhat. 

Az alábbi rövid űrlap kitöltésével foglaljon időpontot a bemutatótermi sétára március 8-ra. Érdemes minél előbb foglalnia, mert a résztvevők száma korlátozott!  

ISMERJE MEG A SPATREND TULAJDONOSÁT 

Egy korábbi videónkból megismerheti Vezse Roland tulajdonos ügyvezetőt, hogy amikor a SpaTrend bemutatótermébe lép, már ismerősként indulhasson vele az izgalmas bemutatótermi bejárásra.