Jakuzzi választás januárban

6 INDOK, AMIÉRT JANUÁRBAN ÉRDEMES JAKUZZIT VÁLASZTANI

Ha Ön is eldöntötte, hogy megújulva kezdi az újévet, szerezzen be most egy saját masszázsmedencét, és élvezze már az év első hónapjában a melegvizes hidromasszázs jótékony hatásait.

Egy új jakuzzival garantáltan megváltozik az élete, vágjon bele még ma!

Mutatjuk legfontosabb érveinket, miért érdemes még januárban lecsapni a hőn áhított masszázsmedencére:

januarban jakuzzit valasztani

1. ÚJÉVI FOGADALMAK

Ha Ön is megfogadta, hogy az újévtől kezdve jobban odafigyel az egészségére, a rendszeres testi-lelki feltöltődésre, és az emberi kapcsolataira, itt az ideje új szokásokat bevezetnie életébe. A mindennapos hidromasszázs a melegvízben már néhány perc alatt kiváló pihenésélményt nyújt, feltölti a szervezet energiaraktárait, így rendszeres jakuzzi használattal minden napnak ugyanolyan lendülettel vághat majd neki. Kezdje már januárban!
januarban jakuzzit valasztani2

2. ÁRFAGYÁS!

Szerezze be új jakuzziját még a tavalyi árakon! Számos oka van annak, hogy a termékek árai növekednek. Az energiaárak, és az infláció a wellness iparban is elkerülhetetlenné teszik az emelést. Mi úgy döntöttünk, hogy januárban lefagysztjuk árainkat, így még egy hónapig a tavalyi áron kínáljuk masszázsmedencéinket. Ha szeretne hatalmas árelőnnyel hozzájutni a régóta vágyott jakuzzihoz, akkor várjuk bemutatótermeinkben. Siessen, mert a készletünk véges!
januarban jakuzzit valasztani3

3. NYUGALOM AZ ÉV VÉGI HAJTÁS UTÁN

Az decemberi hajtás, rohanás után januárban végre egy picit megpihenhetünk. Az év ezen szakaszában több idő jut a tervezgetésre, így talán Ön is képes több időt szánni a megfelelő jakuzzi modell kiválasztására. Alaposabban át tudja gondolni, hogy mire van szüksége, mi pedig többféle módon is segítő kezet nyújtunk, hogy hosszútávra szóló, jó döntést hozzon. Katalógusunk, választási útmutató kiadványunk, és ingyenes szakértői konzultációs időpontjaink mind-mind ezt a célt szolgálják.
januarban jakuzzit valasztani4

4. EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS A HIDEG HÓNAPOKBAN

Immunrendszerünk erősítése és egészségünk megőrzése a téli hónapokban különösen nagy jelentőséggel bír. A test fontos pontjait stimuláló melegvizes masszázsterápia nem csupán ellazít, de rengeteg pozitív élettani hatása is van. Fokozza a vérkeringést, edzi a szívet, védi az ízületeket, ellazítja az izmokat, inakat, masszázsmedence meleg vize csökkenti az ízületek merevségét és csillapítja az ebből adódó fájdalmakat.
januarban jakuzzit valasztani5

5. A LEGENERGIATAKARÉKOSABB MASSZÁZSMEDENCÉK

Talán sosem volt még annyira fontos témakör a jakuzzik energiafogyasztása, mint az elmúlt időszakban. Masszázsmedencéink az energiatudatos tervezésnek és minőségi kivitelezésnek köszönhetően rendszeresen használat mellett sem emelik az egekbe az áramszámlát. Az legmodernebb szerkezeti hőszigetelésnek, a pontosan illeszkedő, magas szigetelési értékű sűrű habbal készített thermotetőnek, és a csendes és energiatakarékos keringetőmotornak köszönhetően a masszázsmedencéink a téli hónapokban is gazdaságosan üzemeltethetők.
januarban jakuzzit valasztani6

6. JAKUZZIZNI TÉLEN A LEGJOBB!

Utolsó érvként, de nem utolsó sorban említve, ne feledkezzünk meg arról, hogy melegvízben ülve élvezni a hóesést, a legjobb téli elfoglaltság, akár egyedül, akár a családdal vagy barátokkal tesszük azt. Jakuzzizni kiváló szórakozás, kikapcsolódás és élmény. Saját jakuzzival pedig ezekért ki sem kell tenni a lábunkat otthonról.

vegye fel a kapcsolatot szakértő csapatunkkal

Kérje speciális ajánlatunkat!

[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi Irányelveit.]