Tel.: +36 30 821 5545, +36 30 932 6857-Spatrend Expo

A masszázsmedencék napi használata élvezetesebbé teszi életünket.

Egy masszázsmedence nagyon sok jókékony hatással teszi könnyedebbé az életünket. A napi használat ellazít, kellemesebb és mélyebb alvást biztost, javítja az anyagcserénket és még sok fizikai, testi hatással jár. Emellett érzékelhető pozitív változást hoz kapcsolatainkban, élvezetesebbé teszi az együtt aktívan eltöltött időt. Érdemes erről egy szermélyes példát is megnézni. Vezse Roland, a SpaTrend ügyvezetője saját példáján keresztül mutatja be, hogy milyen pozitív változásokat hozott életében a masszázsmedence, és azt is megmutatja, hogy ő magánszemélyként hogyan választotta ki a saját jakuzziját.
Az alábbi rövid űrlap kitöltésével kérjen személyes időpontot masszázsmedence szakértőinktől, és tudjon meg mindent a hidromasszázsról, amit egy jakuzzi tulajdonosnak tudnia érdemes! Jelentkezzen most a SpaTrend Expo-ra, ahol mindent megtudhat a masszázsmedence választásról, karbantartásáról és használatáról.

A masszázsmedence használat nem csak a sikeres életmódváltást segíti elő, de jótékonyan hat a testre és lélekre egyaránt. A forró vízben való fürdőzés könnyűvé teszi testünket, ellazítja izmainkat, fokozza vérkeringésünket, csökkenti vérnyomásunkat, helyrebillenti vércukor szintünket, és mindemellett kellemes, mély, pihentető alvást biztosít.


A családunkkal, barátainkkal való közös fürdőzés nagyon nagy mértéken javítja társasági életünket, emberi kapcsolatainkat. Jakuzzink sok sok kikapcsolódással teli pillanat színhelye lesz, amint megjelenik otthonunkban. A mindig hívogató és forró vízben nap mint nap jól esik majd a fürdőzés és a hosszú, meghitt, hangulatos beszélgetések. Egy masszázsmedence megvásárlásával valójában az egészségünkbe és a szociális életünkbe fektetünk.


HotSpring

Egy valódi HotSpring masszázsmedence a forró víz kellemes simogatását és ölelését tartogatja számunkra. Mártózzunk meg a medence habjaiban és a harmónia magával ragad majd minket.

Kiegyensúlyozott kapcsolatok

A HotSpring masszázsmedencéi azt a "minden rendben van" kellemes megnyugtató érzését hozzák életünkbe. Műszakilag, szellemileg, testileg, lelkileg. Van időnk egymással foglalkozni, egymásra koncentrálni. A masszázsmedence egy újfajta szórakozási lehetőséget teremt az otthonokban, egy tökéletes programot, mert együtt lazulhatunk családunkkal, barátainkkal a kellemes, meleg habokban.

Bármikor készen áll

Masszázsmedencénk mindig készen áll a fogadásunkra. Jakuzzinkban akkor éljük át a teljes feltöltődést, amikor csak akarjuk. A kifinomult szűrőrendszer gondoskodik a víz tisztaságáról, vezérlő komputer pedig a megfelelő hőmérsékletről.

Jótékonyan hat egészségünkre

Mindenki, aki használt már jakuzzit tudja, milyen felszabadító érzés a pezsgőfürdőzés, de csak kevesen gondolnak arra, hogy milyen egyéb jótékony hatásai vannak. Kutatások bizonyítják, hogy a betegségek kialakulásának oka 80%-ban a stresszhez köthető. A meleg vizes terápia hatékonyan veszi fel a küzdelmet a stresszel, enyhíti az ízületi fájdalmat, az izmok feszességét, és javítja a vérkeringést.

Segít az elalvásban

Az esti forró fürdővel fenntartható az egészséges alvási ciklus, megelőzhető az álmatlanság, és segítségével kiiktathatók az esti órákban fejünkben cikázó gondolatok. A meleg víz nyugtató hatású, a masszázsmedence vízsugara ellazítja izmainkat, és a súlytalanság érzésében lebeghetünk,  amikor pedig kiszállunk belőle, testhőmérsékletünk csökken, és ez azt üzeni szervezetünknek (testünknek és szellemünknek), hogy eljött a pihenés ideje.

Közelebb hoz ideális testsúlyunkhoz

A pezsgőfürdő, vagy más néven hidroterápia jótékony hatással van az egészségre, és támogatja az egészséges életmód kialakítását és fenntartását. Ennél foga a hidroterápia nem csak az életminőséget javítja, hanem hozzásegít a súlycsökkentésben kitűzött céljaink eléréséhez.

 
Meghitt Pillanatok...

A szépség, a harmónia kellemes érzésével a nyugalom párosul. Képzelje el magát, amint saját otthonában éli át ezt a megnyugtató, kellemes pillanatot. Élje át, amit egy alapos, ellazító fürdőzés érzése nyújthat Önnek!


A következő négy család példája megmutatja, hogy hogyan változtatja meg hétköznapjainkat egy masszázsmedence. A videok angolul készültek, de érdemes megtekinteni őket.


Masszázsmedencével az Egészségügyi problémák ellen
"Rebecca Nelson példája a legjobb bizonyíték arra, hogy egy masszázsmedence milyen hatalmas pozitív változást képes hozni egy ember életébe. Az egyedül élő washingtoni nő egészségügyi problémái miatt fordult a HotSpring medencék felé, és nem kellett csalódnia."    

Az agilis fiatal nő imádja a természetet, szeret nagyokat sétálni, amelyekre kutyája is rendre elkíséri. De bármekkora rajongója is a természetnek és az állatoknak, a stressz az ő életéből sem hiányzik. Két évvel ezelőtt pedig még ennél is nagyobb kihívással kellett szembenéznie, mikor az orvosa közölte vele, hogy sclerosis multiplex-ben szenved.

Már az idegrendszeri betegség híre is sokkolóan hatott, hát még a jövő bizonytalansága. A stressz és a félelem megkétszereződve tért vissza Rebecca életébe, aki orvosai tanácsainak köszönhetően talált rá a masszázsmedencék világára. A nyugodt és stresszmentes környezet kialakítása már nem csak egy vágyálom, hanem létszükség volt számára. Emiatt döntött a Hotspring jakuzzi mellett, amelyet azóta is rendszeresen használ.

A medencehasználat utáni nyugodt és mély alvást ma már nem cserélné el semmiért. Sem azt a pihentető és felszabadító érzést, ami egy csobbanást kísér. A teraszon felállított medencében egyaránt élvezheti a természet szépségét és a forró vízsugarak kényeztető hatását. Hétvégente nem egyszer előfordul, hogy háromszor is fürdőruhát ölt, hogy feltöltődjön és felfrissüljön a vízben. Életminőség javulás, hatalmas erő, egy medence: ez Rebecca története.

Kalandok után megnyugtató a jakuzzizás

"Ma már viszonylag csendes életet él Lou Troponi feleségével, New Jersey-ben található otthonukban, de nem volt ez mindig így. Lou igazi szabad lélek, aki a kalandok és az adrenalin vonzásában érzi igazán jól magát. Szenvedélye azonban a testén is nyomott hagyott."

 

Már Lou fiatalkorában is egyértelmű volt, hogy nem az az otthonülő típus. A könyvek és a csendes hobbik helyett őt a sport világa vonzotta. Belekóstolt az autóversenyzésbe, majd a motoroknál állapodott meg. De a sebesség imádata elvezette a Jet-skik és a motorcsónakok közé is. A veszélyesen aktív életmódnak egy szörnyű baleset vetett ideiglenesen véget, ami hosszú kényszerpihenőre küldte a férfit.

A több, mint negyven csonttörést szenvedő Lou orvosainak hála újra lábra állhatott, de a fájdalom azóta is állandó társa. Hogy az aktív életről lemondani képtelen férfi továbbra is olyan tevékenyen élheti napjait, ahogy szeretné, azt egy új családtagnak, egy Hotspring masszázsmedencének köszönheti.

A fárasztó és fájdalmasan hosszú napok végén csak a forró vízbe merülés hoz igazi enyhülést a régi sérülések okozta kínoktól. Így a medence használata most már beépült a pár napi rutinjába. A mindig jelen lévő forróvizes társ segít megőrizni Lou fiatalos lendületét és eltörli Sally aggódását is férje iránt, aki a medencéből kilépve egy kis időre megfeledkezhet a sántításról, a fájdalomról és a korról is. Számukra igazi enyhülést és felüdülést hozott HotSpring, ami nem hagyja kihűlni a szerelem szikráját sem.

Ashley és Chris, Crossfit rajongók - a sport és a masszázs
"Bármennyire is luxuscikknek tűnik egy masszázsmedence, hamar bebizonyítja, hogy több az egyszerű fényűzésnél. Segít a pihentető alvás elérésében, masszíroz, fájó izmokat lazít és a kiropraktőr Ashley szerint a legjobb társ a megelőzésben is"   „Férjemmel és két gyerekünkkel Ontarióban élünk. A munkában és a magánéletben is elkötelezett híve vagyunk a mozgásnak, így pontosan tudom, milyen veszélyekkel jár még az amatőr szintű aktív sportolás is. A férjemmel a crossfitnek hódolunk heti négy napon keresztül, és a munkám is sport alapú (kiropraktika). Az egészséges életmód feltétlen követői vagyunk, és a gyerekeinknek is ezt a személetmódot szeretnénk továbbadni. Rengeteg atlétával és sérüléssel találkozom, ezért a megelőzésben feltétlenül hiszek. Tudatosan vásároltuk a jakuzzinkat, mert ehhez az életformához tökéletes eszköz. Sportolás előtt felmelegítjük az izmokat, így rugalmasabb lesz a test és nehezebben sérül meg. Legalább ennyit segít a sportolás utáni regenerálódásban is, mégpedig azáltal, hogy nyugtatóan hat a sérült izmokra és a megmerevedett tagokra. A fúvókákkal pedig a kritikus területeken felgyülemlő feszültséget masszírozzuk ki. A rendszeres sportolásnál elengedhetetlen a hosszú távra való felkészülés, ehhez szintén segít a jakuzzi. Akárhogy is nézzük, az intenzív edzés sokk a szervezetnek: az izmoknak, az ízületeknek és az idegrendszernek is. A masszázs szükséges, sőt elengedhetetlen része az életünknek. Fel kell tudnunk lazítani a test megterhelt részeit, a vízben tehermentesítjük az ízületeket és a relaxálás is fontos. Ez a teljesítményre is nagyon jó hatással van.”
Mike és Beth sajgó izmaikra találtak megoldást
"Sokszor elhangzik, hogy a masszázsmedence kortól függetlenül mindenkinek jót tesz. Ezt mutatja Mike és Beth Cruise tapasztalata is, akik akkor vágtak bele a medencevásárlásba, mikor a gyerekek kirepültek a fészekből." A gyerekek kiköltözése a családi házból igazi mérföldkő a házasságok életében. Ilyenkor több idő jut a másikra, egyszerre eltűnnek a régi kötelezettségek és ezzel egy időben felszínre kerülnek a rég elfeledett vágyak. Beth és Mike nem estek kétségbe mikor magukra maradtak kutyájukkal, inkább új hobbit választottak. Mivel mindig szerettek nagy sétákat tenni kutyájukkal, ezért a túrázás mellett döntöttek. A természetben tett hosszú és kimerítő utak persze együtt jártak a fizikai fáradtságot kísérő kellemetlen tünetekkel, amiket egy masszázsmedence segítségével szerettek volna enyhíteni. Így esett a választásuk egy Hotspring medencére, amely minden nap várja, hogy a fúvókákat működésbe lendítve megmasszírozza a munkától vagy túrázástól megfáradt testüket. A masszázsmedencében örvénylő víznek hála nem csak a sajgó izmok és a fájó testrészek könnyebbülhetnek meg, de a nap során felhalmozódott lelki terheket is egyszerűbb letenni. A kellemesen együtt töltött idő újra ráébresztette a párt, hogy miért is házasodtak olyan fiatalon, rájöttek, hogy megtalálhatják az elégedettséget a sikerek hajszolásán és a technikai kütyük világán kívül is. Ezek után nem is csoda, hogy napi szinten – hétvégén általában kétszer is – használják a medencét pihenéshez és nagy beszélgetésekhez egyaránt.