Chat with us, powered by LiveChat Hotspring Rhythm jakuzzi – HotSpot sorozat - Spatrend Expo
HotSpot sorozat
HOTSPRING RHYTHM

MEDENCE ÉRDEKLŐDÉS –  KAPCSOLATFELVÉTEL


[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát - Adatkezelési Tájékoztató. Az ÁSZF az oldal alján található.]

Foglaljon időpontot!

Időpontfoglalási rendszerünkben előre megje­lölheti, hogy mely nap mely órájában tenne láto­gatást bemuta­tó­termeinkben!

Időpontfoglalás

SOK FÉRŐHELY ÉS KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY

A Rhythm nálunk egy különleges masszázsmedence, mert ebben nem lett kialakítva a fekvőhely, így megnőtt a medence befogadóképessége 7 főre. A Rhythm fekvőhely nélküli medence, és ez a társaságok kedvelt típusává teszi a tengerentúlon, de masszázsélményben is kiváló teljesítményt nyújt.

A jakuzzi felülnézeti képe

A jakuzzi oldalnézeti képe

Férőhely: 7 személy
Méretek: 213 x 213 x 92 cm
Tömeg (száraz): 383 kg
Tömeg (vízzel): 2.185 kg
Űrtartalom: 1.250 liter
Befúvók: 40 db
 

Szűrők száma: 1 db 65 négyzetlábas szűrő
Kezelőpanel: IQ 2020® digitális
Áramigény: 230V, 50Hz 20A

Masszázsmotorok:
Wavemaster: 2 db (6200 + 6000)
Folyamatos teljesítm. (LE): 1,5 + 1,5
Induló teljesítmény (LE): 3,2 + 3,2
Motor fokozatok: 2 + 1

Rozsdamentes acél befúvók (össz.): 40
XL Directional Hydromassage jets 3
XL Rotary Hydromassage jets: 2
Directional Hydromassage jets 3
Rotary Hydromassage jets: 2
Directional Precision® jets: 30

Szórakoztató elektronikai opciók:
Vezeték nélküli TV és audio rendszer
Vezeték nélk. audio rendszer dokkolóval
Vezeték nélk. Bluetooth audio rendszer

KÜLÖNLEGES BELSŐ HÉJ

A belső héj különösen vastag üvegszálas akrilból készül, és robusztus keretre kerül. Az ülések un. kagylószerű kialakításúak, és ha szárazon kipróbáljuk a bemutatóteremben, igencsak meglepődünk milyen kényelmesek. A gyártó nem feledkezik meg a hidromasszázs szerelmeseiről sem, a sorozat a teljesítményben nem marad el a nagyobb testvéreitől. A sorozat modelljei változatosan, átgondoltan bővítik a nagyobb medencék masszázsszolgáltatásait.

OPTIMÁLIS MÉRETEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

A HotSpot sorozat legnagyobb befogadóképességű tagja a RHYTHM. Az egymással szemben kialakított ülőhelyek a társasági élményt szolgálják, a medence kiváló az esti társas együttléthez, a családi beszélgetésekhez. Több színű, több zónás LED és más látványelemek garantálják a varázslatos hangulatot.

ROTARY MASSZÁZSBEFÚVÓK

A HotSpot jakuzzi sorozat rendelkezik forgó hidromasszázs befúvókkal is melyek igen különleges élményt nyújtanak. A körbe forgó befúvó nagyon hatékonyan lazítja el az izmokat, és hatásában összehasonlítható a kézi masszázzsal. A befúvók hatékonyságát és erősségét a levegő hozzáadásával tovább tudjuk fokozni. A befúvók a fokozat átkapcsolásával erősebbé tehetők.

DIRECTIONAL PRECISION BEFÚVÓK

Különleges élményt kínálnak a forgó fúvókák, melyeken erőteljesen pulzálva áramlik a nagy erejű víz, ami hatékony masszázst eredményez.

DIRECTIONAL HYDROMASSAGE BEFÚVÓK

Ez a szimmetrikus elhelyezkedésű fúvóka csoport intenzív masszázsélményt garantál, és minden befúvó kézzel külön állítható!

A HOTSPOT SOROZAT BEMUTATÓ VIDEÓJA

KÖNNYŰ NYITÁS TETŐEMELŐVEL
A masszázsmedence thermotetejének mozgatásához, a nyitáshoz és záráshoz egyszerű megoldást jelent az alumíniumból készült tetőemelő szerkezet. Többféle kialakítású tetőemelő létezik. Ezek közül azt válasszuk ami számunkra a legkényelmesebb használatot biztosítja, illetve a medence közvetlen környezetének adottságaihoz is igazodik, azaz, hogy mennyi szabad hely áll rendelkezésre a masszázsmedence körül.
SZÓRAKOZTATÓ RENDSZEREK
Lehetőség van néhány HotSpring jakuzzi modellhez opcionális szórakoztató rendszer rendelni az érdeklődőknek, és akár vízálló tv-vel is szállíthatjuk az Ön masszázsmedencéjét. Ezek a rendszerek vezeték nélküliek, vízállók, és fagyállók, és kiváló minőségűek. A zenerendszer mélysugárzója a medence alatt helyezkedik el, tehát a “vájtfülűek” nem kell nélkülözzék az intenzív mély hangokat sem.