Chat with us, powered by LiveChat
Limelight sorozat
HOTSPRING BEAM

MEDENCE ÉRDEKLŐDÉS –  KAPCSOLATFELVÉTEL


[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát - Adatkezelési Tájékoztató. Az ÁSZF az oldal alján található.]

Foglaljon időpontot!

Időpontfoglalási rendszerünkben előre megje­lölheti, hogy mely nap mely órájában tenne láto­gatást bemuta­tó­termeinkben!

Időpontfoglalás

MAGAS KOMFORT, KÜLÖNLEGES ELRENDEZÉS

Négy személy befogadására alkalmas jakuzzi a Limelight Beam, mely egyben azt is jelenti, hogy mind a négy személy tágas saját térrel rendelkezik a fürdőzés közben. Kiváló választás akkor, ha egyszerre kevés személy fogja használni a masszázsmedencét, illetve ha kis medencét jó felszereltséggel szeretnénk vásárolni.

A jakuzzi felülnézeti képe

A jakuzzi oldalnézeti képe

Férőhely: 4 személy
Méretek: 203 x 203 x 84 cm
Tömeg (száraz): 385 kg
Tömeg (vízzel): 1.755 kg
Űrtartalom: 1.115 liter
Befúvók: 19 db
 
Szűrési felület: 9,3 m2
Kezelőpanel: IQ 2020
(LCD control panel)
Áramigény: 230V, 50Hz
20A

Masszázsmotorok:
Wavemaster: 1 db (9000)
Folyamatos teljesítm. (LE): 2,5
Induló teljesítmény (LE): 2,0
Motor fokozatok: 2

Rozsdamentes acél befúvók (össz.): 19
XL Directional befúvók: 1
Standard Single Rotary befúvók: 2
Standard Directional befúvók: 2
Directional Precision befúvók: 14

Szórakoztató elektronikai opciók:
Vezeték nélküli TV és audio rendszer
Vezeték nélk. audio rendszer dokkolóval
Vezeték nélk. Bluetooth audio rendszer
Hangulati elemek:
Raio™ LED-világítás: 30
Megvilágított Vidro™ vízesés
Külső világítás

KÜLÖNLEGES BELSŐ HÉJ

A belső héj különösen vastag üvegszálas akrilból készül, és robusztus keretre kerül. Az ülések un. kagylószerű kialakításúak, és ha szárazon kipróbáljuk a bemutatóteremben, igencsak meglepődünk milyen kényelmesek. A gyártó nem feledkezik meg a hidromasszázs szerelmeseiről sem, a sorozat a teljesítményben nem marad el a nagyobb testvéreitől. A sorozat modelljei változatosan, átgondoltan bővítik a nagyobb medencék masszázsszolgáltatásait.

TÖKÉLETES KOMFORT KISEBB MEDENCÉBEN!

Ha megnézzük ezt a Limelight Beam jakuzzit, akkor láthatjuk, hogy igen különleges az elrendezése, mert szinte szemből helyezkednek el benne az ülőhelyek. A több zónás LED és további látványelemek garantálják a varázslatos hangulatot. A sorozatra a kortárs design és technikai innovációk jellemzőek.

A LIMELIGHT MASSZÁZSBEFÚVÓK

HotSpring forradalmasította a hidromasszázst a folyamatos újításokkal fejlesztésekkel, olyannyira, hogy nem túlzás azt állítani, hogy sereghajtó a masszázsmedence gyártók világában. A masszázsbefúvók különbözőek lehetnek, és mind más-és-más célt szolgál, illetve a célnak megfelelően kerül kialakításra. A talpmasszázs fúvókák erősebbek, és például a vádlit masszírozók finomabb működésűek. A HotSpring fejlesztéseit szabadalommal védi. 

DIRECTIONAL PRECISION BEFÚVÓK

Az izmok erőteljes, határozott masszírozására kialakított befúvók, melyeket irányát külön-külön beállíthatjuk igényeink szerint.

ROTARY PRECISION BEFÚVÓK

Különleges élményt kínálnak a forgó fúvókák, melyeken erőteljesen pulzálva áramlik a nagy erejű víz, ami hatékony masszázst eredményez.

STANDARD SINGLE ROTARY BEFÚVÓK

A kisebb méretű forgó fúvókák más hatást okoznak, mert kisebb kerületen forognak, így kisebb testfelület masszírozására szolgálnak!

STANDARD DUAL ROTARY BEFÚVÓK

A Standard befúvók közepes méretűek, és nagy hatékonysággal áramoltatják a vizet, mellyel jellemző módon a hátunkat masszírozzuk.

STANDARD DIRECTIONAL BEFÚVÓK

A hát és vállak erőteljes masszírozására kialakított befúvók, melyek a lagalapvetőbb típust jelentik a jakuzzik esetén.

XL DIRECTIONAL BEFÚVÓK

A nagy méretű masszázsbefúvó intenzív masszázsélményt garantál, mely nagy felületen képes masszírozni ellazítandó hátizmainkat.

XL SINGLE ROTARY FÚVÓKÁK

Alapfúvókának számít a közepes méretű klasszi­kus rotary jet, ami kiegészíti nagyobb mé­retű társát, és egyedi masszázs­élményt garantál.

XL DUAL ROTARY FÚVÓKÁK

Az XL Dual jelző arra utal, hogy a befúvó egyszerre két vízsugarat forgat körbe, így érzetben kétszeres frekvencián masszírozza fáradt izmainkat.

A HOTSPRING LIMELIGHT SOROZAT BEMUTATÓJA

KÖNNYŰ NYITÁS TETŐEMELŐVEL
A masszázsmedence thermotetejének mozgatásához, a nyitáshoz és záráshoz egyszerű megoldást jelent az alumíniumból készült tetőemelő szerkezet. Többféle kialakítású tetőemelő létezik. Ezek közül azt válasszuk ami számunkra a legkényelmesebb használatot biztosítja, illetve a medence közvetlen környezetének adottságaihoz is igazodik, azaz, hogy mennyi szabad hely áll rendelkezésre a masszázsmedence körül.
SZÓRAKOZTATÓ RENDSZEREK
Lehetőség van néhány HotSpring jakuzzi modellhez opcionális szórakoztató rendszer rendelni az érdeklődőknek, és akár vízálló tv-vel is szállíthatjuk az Ön masszázsmedencéjét. Ezek a rendszerek vezeték nélküliek, vízállók, és fagyállók, és kiváló minőségűek. A zenerendszer mélysugárzója a medence alatt helyezkedik el, tehát a “vájtfülűek” nem kell nélkülözzék az intenzív mély hangokat sem.

MEDENCE ÉRDEKLŐDÉS

KAPCSOLATFELVÉTEL


[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát - Adatkezelési Tájékoztató. Az ÁSZF az oldal alján található.]