Chat with us, powered by LiveChat Home Expo 2021. 04. - Spatrend Expo

A kormányrendelet értelmében bemutatótermeinkben 10 négyzetméterenként 1 vásárló tartózkodhat! Foglaljon időpontot bemutatótermünkbe!

IDŐPONT: 2021. MÁJUS 7-16.
Igényelje elsőként a Spatrend Expo kiemelt AJÁNLATAIT!
IDŐPONT: 2021. MÁJUS 7-16.
Igényelje elsőként a Spatrend Expo kiemelt AJÁNLATAIT!
IDŐPONT: 2021. MÁJUS 7-16.
Igényelje elsőként a Spatrend Expo kiemelt AJÁNLATAIT!
IDŐPONT: 2021. MÁJUS 7-16.
Igényelje elsőként a Spatrend Expo kiemelt AJÁNLATAIT!
IDŐPONT: 2021 MÁJUS 7-16.
Igényelje elsőként a Spatrend Expo kiemelt AJÁNLATAIT!
previous arrow
next arrow
Slider

SPATREND EXPO JAKUZZI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR AZ ORSZÁG 4 PONTJÁN!

A SPATREND EXPO EXKLUZÍV JAKUZZI AJÁNLATAI CSAK ÖNRE VÁRNAK!

MÁJUS 7-16-IG AZ ORSZÁG 4 HELYSZÍNÉN

A SpaTrend Expo exkluzív masszázsmedence ajánlatai csak Önre várnak. Válassza a prémium minőségű amerikai HotSpring és Caldera jakuzzikat, válogasson óriási masszázsmedence kínálatunkból, és találjon rá szakértőink segítségével arra a modellre, mely lehetővé teszi, hogy otthonában egész évben olyan kényelemben pihenhessen, akár egy wellness szállodában! Magyarország 4 helyszínén várjuk Önt bemutatótermeinkben! Igényelje elsőként a SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásár kedvezményeit, és válogasson teljes készletünkből! Foglaljon bemutatótermünkbe időpontot jakuzzi szakértő kollégáinkhoz!

SZERETNE ELSŐKÉNT ÉRTESÜLNI A SPATREND EXPO EXKLUZÍV JAKUZZI AJÁNLATAIRÓL ÉS KEDVEZMÉNYEIRŐL?

Kérje elsőként a SpaTrend Expo exkluzív jakuzzi ajánlatait!


[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltetõ Általános Szerzõdési Feltételeit és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát - Adatkezelési Tájékoztató. Az ÁSZF az oldal alján található.]

Foglaljon időpontot!

Időpontfoglalási rendszerünkben előre megje­lölheti, hogy mely nap mely órájában foglalna időpontot jakuzzi konzultációra szakértőnkkel!

Időpontfoglalás

Válogasson széles masszázsmedence kínálatunkból személyesen, vagy online!

JÁRJA KÖRBE VIRTUÁLISAN BEMUTATÓTERMÜNKET, ÉS VÁLASSZON JAKUZZIT AKÁR ONLINE!

Ha nem tud személyesen részt venni a SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásáron, 3 dimenziós bemutatótermünkben akár online is rátalálhat álmai masszázsmedencéjére! 

3 dimenziós bemutatótermünkben sétálva megnézheti a SpaTrend Expo teljes masszázsmedence kínálatát. Ha úgy érzi, rátalált az Ön számára tökéletes modellre, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére. Ha szeretné, természetesen élőben is megnézheti jakuzzi kínálatunkat, szakértőink segítségére lesznek a választásban, hogy hosszú időn át örömét lelje az otthoni wellness varázslatos élményében. 

Küldetésünk a wellness

Célunk, hogy egy időben és egy helyen bemutathassuk hol tart ma a jakuzzi gyártás, mik az iparág újdonságai, vívmányai és mi az a kínálat, amiből a masszázsmedencék kedvelői választhatnak. Közel 3000 négyzetméteres bemutatótermünkben megismerheti a világ legkedveltebb masszázsmedence modelljeit, és rátalálhat az Ön számára tökéletes darabra.

Tudjon meg mindent az otthoni wellnessről első kézből szak­képzett értékesítőinktől, akik wellness iránti elköte­­lezet­tsé­güktől vezérelve már több mint 5000 háztartásba juttatták el a mindennapos pezsgőfürdőzés varázs­latos élményét. 

JAKUZZI AJÁNLATOK, TÍPUSOK

A SPATREND EXPO GLOBAL JAKUZZI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁRON

■ megismerheti a világ legújabb, 2021-es masszázsmedence modelljeit

■ személyre szabott kedvezményekben részesülhet

■ szakértőink segítenek Önnek az eligazodásban

■ masszázsmedencéinket akár ki is próbálhatja

■ bemutatótermi medencéink akár azonnal az Öné lehetnek

■ kerti bútorainkat saját kertjébe képzelheti

■ megtekintheti óriási kerti grill választékunkat is

■ szakértőinktől bármikor segítséget kérhet

■ igénybe veheti jakuzzi kedvezményeinket

■ és még ezer érvünk van, hogy miért látogasson el hozzánk!

MI VÁRJA ÖNT A SPATREND EXPO JAKUZZI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁRON?

A SpaTrend mindegyik bemutatóterme széles masszázsmedence kínálattal várja a látogatókat Ürömön, Törökbálinton, Nyíregyházán és Veszprémben. Biztosak vagyunk benne, hogy megtalálja azt a masszázsmedencét, mely örömteli perceket okoz majd az egész család számára. Válogasson többszáz jakuzzit tartalmazó kínálatunkból vásároljon egyedi, személyre szabott kedvezményekkel, és rendelje meg az igényeinek leginkább megfelelő jakuzzit! A masszázsmedencék mellett a SpaTrend Expón a kültér teljes berendezésére lehetősége lesz,  kerti bútorok, árnyékolók, prémium grillek, szaunák és gőzkabinok színes skálájával várjuk!

KÜLDETÉS: AZ EGÉSZSÉG

A napi kikapcsolódás és feltöltődés mindenki számára fontos. A SpaTrend Expo  Jakuzzi Vásáron szeretnénk Önnek is megmutatni, hogy milyen hatással lesz életére a minden­napi meleg vízben való fürdőzés.

JAKUZZI GARANCIA

Hiszünk prémium minőségű maszázsmedencéinkben, és abban, hogy ön tökéletesen elégedett lesz választásával. A jakuzzikra 2 év garanciát biztosítunk, hogy a fürdőzés élménye mindig felhőtlen legyen!

KEDVEZMÉNYEINK

A SpaTrend Expo az ország 4 pontján, Ürömön, Törökbálinton, Nyíregyházán és Veszprémben várja a wellness szerelmeseit, masszázs­medencékkel, kerti bútorokkal, árnyékolókkal és grillekkel.

VÍZKEZELÉS ÉS SZERVIZ

A SpaTrend ügyfelei számára nem csak masszázsmedencéket, hanem a jakuzzizáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat is nyújt. Ismerje meg a vízkezelési módokat, és a nemrég megjelent sóbontó rendszert!

VEZSE ROLAND, A SPATREND TULAJDONOSA MEGHÍVJA ÖNT A SPATREND EXPORA

JAKUZZI SZAKÉRTŐK