Chat with us, powered by LiveChat Home 2022. 05. Jakuzzi Kertibútor Vásár - Spatrend Expo Jakuzzi, Kiállítás és Vásár 2022
softub
> SPATREND - NYÁRI AKCIÓK
JAKUZZI ÉS KERTI BÚTOR VÁSÁR
2022. 05. 17 - 30.

Lorem ipsum dolor sit apiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim.

softub
> SPATREND - NYÁRI AKCIÓK
JAKUZZI ÉS KERTI BÚTOR VÁSÁR
2022. 05. 17 - 30.

Lorem ipsum dolor sit apiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim.

previous arrow
next arrow
Slider
softub
> SPATREND - NYÁRI AKCIÓK
JAKUZZI ÉS KERTI BÚTOR VÁSÁR
2022. 05. 17 - 30.
softub
> SPATREND - NYÁRI AKCIÓK
JAKUZZI ÉS KERTI BÚTOR VÁSÁR
2022. 05. 17 - 30.
previous arrow
next arrow
Slider

KÉSZÜLJÖN A NYÁRRA, MOST RENDEZZE BE KERTJÉT!

SPATREND NYÁRI AJÁNLATOK – 2022.

· Magyarország több pontján · tíz napon át · jakuzzik · kerti bútorok · prémium grillsütők · árnyékolók széles választéka  

A könnyen telepíthető Freeflow és Softub jakuzziktól egészen a prémium kategóriás HotSpring és Caldera masszázsmedencékig minden wellness rajongó megtalálja a SpaTrend Expo jakuzzi seregszeméljén az igényeinek leginkább megfelelő wellness eszközt. Igényeljen tiszteletjegyet, látogasson el az ország talán legnagyobb jakuzzi kiállítására, és vigye haza álmai masszázsmedencéjét!

IGÉNYELJEN TISZTELETJEGYET ÉS KÉRJEN SZEMÉLYRE SZABOTT JAKUZZI AJÁNLATOT!

[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát - Adatkezelési Tájékoztató. Az ÁSZF az oldal alján található.]

MILYEN A JÓ JAKUZZI?

A jó kerti bútor illeszkedik kertjéhez, házához, nem igényel karbantartást, időjárásálló, vízálló. A jó kerti bútor illeszkedik kertjéhez, házához, nem igényel karbantartást, időjárásálló, vízálló. Nézze meg személyesen. (Tovább: Jakuzzi típusok>)

MILYEN A JÓ KERTI BÚTOR?

A jó kerti bútor illeszkedik kertjéhez, házához, nem igényel karbantartást, időjárásálló, vízálló. A jó kerti bútor illeszkedik kertjéhez, házához, nem igényel karbantartást, időjárásálló, vízálló. Nézze meg személyesen. (Bútor kínálat a webshopon>)

JÁRJA KÖRBE VIRTUÁLISAN BEMUTATÓTERMÜNKET, ÉS VÁLASSZON JAKUZZIT AKÁR ONLINE!

Ha nem tud személyesen részt venni a SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásáron, 3 dimenziós bemutatótermünkben akár online is rátalálhat álmai masszázsmedencéjére! 

3 dimenziós bemutatótermünkben sétálva megnézheti a SpaTrend Expo teljes masszázsmedence kínálatát. Ha úgy érzi, rátalált az Ön számára tökéletes modellre, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére. Ha szeretné, természetesen élőben is megnézheti jakuzzi kínálatunkat, szakértőink segítségére lesznek az ideális választásban, hogy hosszú időn át örömét lelje az otthoni wellness varázslatos élményében. 

Nem szeretne várakozni?
Foglaljon időpontot!

Időpontfoglalási rend­sze­rünk­ben előre megje­lölheti, hogy mely nap mely órájában látogatna el hozzánk és mi ingyenesen biztosítunk egy konzultációt jakuzzi szakértőnkkel!

Időpontfoglalás

Válogasson széles masszázsmedence kínálatunkból személyesen, vagy online!

Küldetésünk a wellness

Célunk, hogy egy időben és egy helyen bemutathassuk hol tart ma a jakuzzi gyártás, mik az iparág újdonságai, vívmányai és mi az a kínálat, amiből a masszázsmedencék kedvelői választhatnak. Közel 3000 négyzetméteres bemutatótermünkben megismerheti a világ legkedveltebb masszázsmedence modelljeit, és rátalálhat az Ön számára tökéletes darabra.

Tudjon meg mindent az otthoni wellnessről első kézből szak­képzett értékesítőinktől, akik wellness iránti elköte­­lezet­tsé­güktől vezérelve már több mint 4000 háztartásba juttatták el a mindennapos pezsgőfürdőzés varázs­latos élményét. 

JAKUZZI AJÁNLATOK, TÍPUSOK

A SPATREND BEMUTATÓTERMEIBEN

■ megismerheti a legújabb masszázsmedence modelleket

■ személyre szabott kedvezményekben részesülhet

■ szakértőink segítenek Önnek az eligazodásban

■ masszázsmedencéinket akár ki is próbálhatja

■ bemutatótermi medencéink akár azonnal az Öné lehetnek

■ kerti bútorainkat saját kertjébe képzelheti

■ megtekintheti óriási kerti grill választékunkat is

■ szakértőinktől bármikor segítséget kérhet

■ igénybe veheti jakuzzi kedvezményeinket

■ és még ezer érvünk van, hogy miért látogasson el hozzánk!

MI VÁRJA ÖNT A SPATREND EXPO JAKUZZI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁRON?

A SpaTrend mindegyik bemutatóterme széles masszázsmedence kínálattal várja a látogatókat Ürömön, Törökbálinton, és Nyíregyházán. Biztosak vagyunk benne, hogy megtalálja azt a masszázsmedencét, mely örömteli perceket okoz majd az egész család számára. Válogasson több száz jakuzzit tartalmazó kínálatunkból vásároljon egyedi, személyre szabott kedvezményekkel, és rendelje meg az igényeinek leginkább megfelelő jakuzzit! A masszázsmedencék mellett a SpaTrend Expón a kültér teljes berendezésére lehetősége lesz,  kerti bútorok, árnyékolók, prémium grillek, szaunák és gőzkabinok színes skálájával várjuk!

KÜLDETÉS: AZ EGÉSZSÉG

A napi kikapcsolódás és feltöltődés mindenki számára fontos. A SpaTrend Expo Jakuzzi Vásáron szeretnénk Önnek is megmutatni, hogy milyen hatással lesz életére a minden­napi meleg vízben való fürdőzés.

MASSZÁZSME­DEN­CE GARANCIA

Hiszünk prémium minőségű masszázsmedencéinkben, és abban, hogy Ön tökéletesen elégedett lesz választásával. A jakuzzikra 2 év garanciát biztosítunk, hogy a fürdőzés élménye mindig felhőtlen legyen!

KEDVEZMÉNYEK, AKCIÓK

A SpaTrend Expo az ország több pontján, Ürömön, Törökbálinton, és Nyíregyházán várja a wellness szerelmeseit, masszázs­medencékkel, kerti bútorokkal, árnyékolókkal és grillekkel.

VÍZKEZELÉS ÉS SZER­VIZ­SZOL­GÁL­TATÁS

A SpaTrend ügyfelei számára nem csak masszázsmedencéket, hanem a jakuzzizáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat is nyújt. Ismerje meg a vízkezelési módokat, és a nemrég megjelent sóbontó rendszert!

TUDJON MEG TÖBBET A JAKUZZIKRÓL VIDEÓINKBÓL

JAKUZZI SZAKÉRTŐK