Chat with us, powered by LiveChat Home 2020. 05. 11. Expo meghosszabbítva - Spatrend Expo

SOFTUB – AZ ELÉRHETŐ LUXUS

A SpaTrend Expo kedvezményes időszak végéig hátralévő idő

spatrend expo Live az ország első virtuális jakuzzi kiállítása!

Hagyományosan tavasszal nyitja meg kapuit a SpaTrend Expo, Magyarország talán legnagyobb jakuzzi kiállítása és vására. A kialakult helyzet miatt a SpaTrend Expo NEM! marad el, csak új formában, élő közvetítésekkel, ONLINE kerül megrendezésre. Kövessen minket közösségi csatornáinkon, tudjon meg mindent a masszázsmedencék újdonságairól! Sztárvendégekkel, gasztronómiai különlegességekkel, nyereményjátékkal, kedvezményekkel, és rengeteg masSzázsmedencével várjuk Önt a képernyő előtt! A hét végére biztosan állíthatjuk, rátalál majd az Önnek való jakuzzira!

SpaTrend Expo LIVE!, az ország első online jakuzzi kiállítása és vására! 
Kövesse minden nap élő adásunkat, tudjon meg mindent a jakuzzikról a legjobbaktól, és találjon rá élő bejelentkezéseink során álmai jakuzzijára! Ha szeretné elsőként megtudni és igénybe venni a SpaTrend Expo készlet erejéig tartó exkluzív kedvezményeit, jelentkezzen minél előbb!

SpaTrend Expo LIVE jakuzzi kedvezmények!

Tájékoztassuk Önt jakuzzi kedvezményeinkről?

Tekintse meg 3D-s bemutatótermi sétánkat!

MASSZÁZSMEDENCÉK AZ ÖN IGÉNYEI SZERINT!

Exkluzív bemutatótermi séta az Ön jakuzzi szakértőjével, ahol akár egyedül is lehet!

Ha bemutatótermünkben is megnézné a jakuzzikat, foglaljon időpontot különleges bemutatóterem bejárásunkra, mely során kizárólag Ön van a középpontban!

Tudjon meg mindent az otthoni wellnessről első kézből szak­képzett értékesítőinktől, akik wellness iránti elköte­­lezet­tsé­güktől vezérelve már több mint 3000 háztartásba juttatták el a mindennapos pezsgőfürdőzés varázs­latos élményét. Szakértőnk személyesen mutatja be a legmodernebb, legexkluzívabb jakuzzi­kat, és mindent megtudhat a ezek egészségmegőrző, jótékony hatásairól.
A bemutatótermi séta férőhelyeinek száma korlá­tozott, így érdemes minél előbb időpontot foglalnia!

KÜLDETÉSÜNK AZ EGÉSZSÉG

A napi kikapcsolódás és feltöltődés mindenki számára fontos. A SpaTrend Expo Live Jakuzzi Vásáron szeretnénk Önnek is megmutatni, hogy milyen hatással lesz életére a mindennapi meleg vízben való fürdőzés.

NÉZZE KÖZVETÍTÉSEINKET!

Lépjen be virtuális bemutatótermünkbe, nézze élő adásainkat, és kérdezzen bármikor online chat alkalmazásunkban, kollégáink rögtön válaszolni fognak Önnek, és segítségére lesznek a jakuzzi választásban!

AKCIÓINK A KIÁLLÍTÁSOKON

A SpaTrend ürömi központja közel 3000 négyzetméteren várja önt masszázsmedencéivel, kerti bútorokkal és grillekkel a SpaTrend Expo Live kiállításon és vásáron. Egyedi online kedvezményekkel várjuk!

A SPATREND expo LIVE JAKUZZI kiállítás és VÁSÁR CÉLJA

Célunk, hogy egy időben és egy helyen bemutathassuk hol tart ma a jakuzzi gyártás, mik az iparág újdonságai, vívmányait és mi az a kínálat, amiből a masszázsmedencék kedvelői választhatnak. Az élő közvetítések során mindent megtudhat a masszázsmedencézés egészségmegőrző, regeneráló hatásairól, a jakuzzi típusokról, a masszázsmedencék mindig kristálytiszta vizének titkáról, az energiatakarékos működésről, egyszóval mindent megtudhat,, amit egy leendő jakuzzi tulajdonosnak tudnia érdemes. 

ISMERJE MEG SZAKÉRTŐINKET!

“A legmeghatározóbb pillanatok azok, amikor az ügyfeleim azt mondják: Már biztos vagyok, hogy a legjobban döntöttem.”

Horváth István
masszázsmedence szakértő

“Közel 15 éve vált életem részévé a hidromasszázs szeretete. Célom, hogy ügyfeleink elégedetten használják masszázsmedencéjüket..”

Vezse Roland
tulajdonos ügyvezető, SpaTrend

“Ügyfeleimnek élménnyel szolgálni mindig boldogság. Szeretem azt az érzést, amit maradéktalanul elégedett ügyfeleim sugároznak felém.”

Seres István
Értékesítő, SpaTrend
A SPATREND EXPO LIVE ÉLŐ KÖZVETÍTÉSEI SORÁN

■ megismerheti a világ legújabb masszázsmedencéit
■ személyre szabott kedvezményekben részesülhet
■ szakértőink segítenek Önnek az eligazodásban
■ masszázsmedencéink kipróbálását is megnézheti
■ bemutatótermi medencéink akár azonnal az Öné lehetnek

■ kerti bútorainkat saját kertjébe képzelheti
■ megtekintheti óriási kerti grill választékunkat is
■ az élő adások során élőben teheti fel kérdéseit
■ rengeteg meglepetéssel és kedvezménnyel készülünk
■ és még ezer érvünk van, hogy miért tartson velünk online egy héten át!

Tekintse meg ízelítőül videóinkat PROGRAMJAINKRÓl!

A SpaTrend Expo LIVE Jakuzzi Kiállítás és Vásár alkalmat teremt arra, hogy megtalálja azt a masszázsmedencét, mely örömteli perceket okoz majd az egész család számára. Válogasson széles kínálatunkból kizárólag a SpaTrend Expo Live ideje alatt extra kedvezményes áron , és rendelje meg az igényeinek leginkább megfelelő jakuzzit!