Tel.: +36 30 821 5545, +36 30 932 6857-Spatrend Expo

ENDLESS POOLS FITNESS RENDSZEREK

Bemutatjuk az Endless Pools Fitness rendszereket, a hagyományos úszómedencék valódi alternatíváját.

Egy nagyon érthető fitness medence kínálattal, az Endless Pools minden fajta életstílushoz könnyedén tud alkalmazkodni. A kompakt X100-tól kezdve, az nehézsúlyú E2000-ig amely két külön hőmérsékletű teret tartalmaz valamint az Endless Pools saját fitness rendszerét. A mindennapi fűrdőzés, úszás és masszázs pozitív hatásairól nagyon sok tanulmány született, de egyértelmű a fürdőzéssel és a kikapcsolódással együtt töltött idő családi kapcsolatokra gyakorolt pozitív hatása is.

Meghitt Pillanatok...
A fitness medencék légmentes úszó jetjei a legtökéletesebb környezetet teremti meg a vízben végezhető gyakorlatok, vagyis az úszás, vizi aerobic, evezés és vízi séta számára. Minden úszómedencét elláttunk gumiszalagokkal és evező rendszerrel, amely több tornagyakorlat elvégzését teszi lehetővé. A kapaszkodók szintén nagyszerű lehetőséget adnak arra, hogy szabadabban tornázhassunk, és újabb felületet biztosítanak a gumikötél rögzítéséhez. Ezt tetézi a medence végében lévő két masszázsterápiás ülőhely, mely erős masszázsbefúvókkalbiztosítja a megfelelő kikapcsolódást és izmaink totális ellazulását.


A CSODA AZ ÚSZÓGÉPBEN VAN™

Az Enldess Pools évtizedek óta fejleszi a helyben úszás élményét, amelynek eredménye a teljesen egyedülálló úszógép. Abban különleges, hogy egy teljesen egyedi fejlesztésű hidraulikus motor segítségével percenként 19 ezer liter vizet képes megmozgatni, mindenzt 52 sebessségi fokozatban távirányítóról vezérelve. A kondícionáló lamellák kiszűrik a vízáramból az örvényeket, és a levegőt, teljesen egyenletes úszófelületet biztosítva ezzel a medence teljes szélességében. Az Enless Pools a végtelen úszás valódi élményét biztosítja.


A VÍZ ALATTI FUTÓPAD

Az Endless Pools Fitness Systems’ hidralulikus meghajtású futópadja kitűnő edzőeszköz mindazoknak, akik az ízületeiket kímélve kellemesen szeretnek futni.  Futópadot egy 5 lóerős masszázsmotor hajtja, amely hydraulikus erőelemként foglal helyet a medence végén lévő motorházban. Az Endless Pool úszógéphez hasonlóan a víz alatti futópad is állítható sebességű futást tesz lehetővé. A vízben való futás előnye, hogy az izmokat és ízületeket kíméli, a meleg vízben elkerülhetjük a sérüléseket, konnyen felmelegszünk, és a vízárammal szember futni igen intenzív edzést jelent.
SWIMCROSS™ ELLENÁRAMOLTATÓ RENDSZER

A SwimCross Exercise System ellenáramoltató rendszere úszásra, és vízben végezhető tornagyakorlatokra lett kitalálva minden életkor szárára. A 2.5 lőerős motor által vezérelt 5 db ellenáramoltató befúvó folyamatos nagy sebességű vízáramlást tesz lehetővé. Az ellenáramoltató jetek a venturi elv alapján sokszorozza a vízáramlás erejét, és a víz tömegét. Ez a funkció nagyobb ellenállást és kisebb örvénylést jelent a medencében úszók számára a piacon kapható többi swimspa-hoz képest.


Swimcross jetek. Az ellenáramoltató rendszernek köszönhetően úszás közben nagyon könnyűnek találjuk majd azt, hogy középen maradjunk és lebegjünk a vízben. A felső befúvók folyamatos ellenállást jelentenek, míg az alsók emelnek. A sebesség szabályzásával nagyon könnyűnek találjuk majd az úszást.