Chat with us, powered by LiveChat ENDLESS POOLS - Spatrend Expo

ENDLESS POOLS FITNESS REDSZEREK

Bemutatjuk az Endless Pools Fitness rendszereket, a hagyományos úszómedencék valódi alternatíváját.

Egy nagyon érthető fittness medence kínálattal, az Endless Pools minden fajta életstílushoz alkalmazkodik. A kompakt X100-tól kezdve, az nehézsúlyú E2000-ig amely két külön hőmérsékletű teret tartalmaz valamint az Endless Pools saját fittness rendszerét. A mindennapi fürdőzés, úszás és masszázs pozitív hatásairól nagyon sok tanulmány született, de egyértelmű a fürdőzéssel és a kikapcsolódással együtt töltött idő családi kapcsolatokra gyakorolt pozitív hatása is.

A fitness medencék légmentes úszó jetjei a legtökéletesebb környezetet teremtik meg a vízben végezhető gyakorlatok, vagyis az úszás, vizi aerobic, evezés és vízi séta számára. Ezt a medencét kifejezetten a testedzésre fejlesztették ki.

Minden úszómedencét  a gyrtó ellátott gumiszalagokkal és evező rendszerrel, amely több tornagyakorlat elvégzését teszi lehetővé.

A kapaszkodók szintén nagyszerű lehetőséget adnak arra, hogy szabadabban tornázhassunk, és újabb felületet biztosítanak a gumikötél rögzítéséhez.

Ezt fokozza a medence végében lévő két masszázsterápiás ülőhely, mely erős masszázsbefúvókkal biztosítja a megfelelő kikapcsolódást és izmaink teljes ellazulását.
Ez a sorozat ténylegesen is a wellness legfelsőbb fokát képviseli.

A CSODA AZ ÚSZÓGÉPBEN VAN™

Az Endless Pools évtizedek óta fejleszti a helyben úszás élményét, amelynek eredménye a teljesen egyedülálló úszógép. Abban különleges, hogy egy teljesen egyedi fejlesztésű hidraulikus motor segítségével percenként 19 ezer liter vizet képes megmozgatni, mindent 52 sebességi fokozatban távirányítóval vezérelve. A kondicionáló lamellák kiszűrik a vízáramból az örvényeket, és a levegőt, teljesen egyenletes úszófelületet biztosítva ezzel a medence teljes szélességében. Az Endless Pools a végtelen úszás valódi élményét biztosítja.

ELLENÁRAMOLTATÓ RENDSZER

Az Endless Pools Fitness Systems ellenáramoltató rendszere nagyszerű lehetőséget kínál az otthoni úszáshoz. Ez a kielégíti mind a hobbi úszók, mind a versenyszerűen sportolók igényeit is, mert igen tág lehetőségeket nyújt a vízáram szabályozására. A vízáram örvény és levegő mentesített, olyan érzést kelt, mintha egy valódi folyóban úsznánk az árammal szemben. A rendszeresített távirányító segítségével ment közben is lehetőségünk van a víz sebességének szabályozására.

A VÍZ ALATTI FUTÓPAD

Az Endless Pools Fitness Systems hidraulikus meghajtású futópadja kitűnő edzőeszköz mindazoknak, akik az ízületeiket kímélve kellemesen szeretnek futni.  Futópadot egy 5 lóerős masszázsmotor hajtja, amely hidraulikus erőelemként foglal helyet a medence végén lévő motorházban. Az Endless Pools úszógéphez hasonlóan a víz alatti futópad is állítható sebességű futást tesz lehetővé. A vízben való futás előnye, hogy az izmokat és ízületeket kíméli, a meleg vízben elkerülhetjük a sérüléseket, könnyen felmelegszünk, és a vízárammal szemben futni igen intenzív edzést jelent.

SWIMCROSS JETEK

Az ellenáramoltató rendszernek köszönhetően úszás közben nagyon könnyűnek találjuk majd azt, hogy középen maradjunk és lebegjünk a vízben. A felső befúvók folyamatos ellenállást jelentenek, míg az alsók emelnek. A sebesség szabályzásával nagyon könnyűnek találjuk majd az úszást.