Chat with us, powered by LiveChat Endless Pools Jakuzzik - Spatrend Expo

ellenáramoltató jakuzzik

Endless pools - A végtelen úszás élménye

Az Endless Pools® Fitnesz medence a végtelen úszás valódi élményét nyújtja. Az egyedülálló ellenáramoltató rendszernek köszönhetően már több mint 20.000 profi és hobbi úszó életét könnyítette meg az Endless Pools fitnesz medence, akik megtapasztalhatták az aquafitnesz jótékony hatásait.

Endless Pools - úszó­géppel, futó­paddal

Az Endless Pools® Fitnesz medence a végtelen úszás valódi élményét nyújtja. Az ellenáramoltató rendszernek köszönhetően már több mint 20.000 profi és hobbi úszó életét könnyítette meg az Endless Pools fitnesz medence, akik megtapasztalhatták az aquafitnesz jótékony hatásait. Az Endless Pools Fitness Systems hidraulikus meghajtású futópadja kitűnő edzőeszköz mindazoknak, akik az ízületeiket kímélve kellemesen szeretnek futni.  Futópadot egy 5 lóerős masszázsmotor hajtja, amely hidraulikus erőelemként foglal helyet a medence végén lévő motorházban. A víz alatti futópad is állítható sebességű futást tesz lehetővé. A vízben való futás előnye, hogy az izmokat és ízületeket kíméli, a meleg vízben elkerülhetjük a sérüléseket, könnyen felmelegszünk, és a vízárammal szemben futni igen intenzív edzést jelent.

Az Endless pools nem csak funkvionalitásában, design elemeiben is páratlan. Sokkal kevesebb helyet foglal, mint egy úszómedence, mégis sokkal többet tud!

Az Endless Pools® Fitnesz medence nem csak funkcióiban mestermű,  forradalmi designja miatt minden terasz és kert ékköve lehet ez a medence. Első pillantásra szembetűnő, hogy a designerek és mérnökök közös munkája olyan megjelenést eredményezett, mely minden szempontból megfelel a 21. század elvárásainak.

VÉGTELEN ÚSZÁS AZ ELLEN­ÁRA­MOLTATÓBAN!

ÚSZÓ EDZÉSEK

Az Endless Pools évtizedek óta fejleszti a helyben úszás élményét, amelynek eredménye a teljesen egyedülálló úszógép. Abban különleges, hogy hidraulikus motorja percenként 19 ezer liter vizet képes megmozgatni, mindent 52 sebességi fokozatban távirányítóval vezérelve.

REKREÁCIÓ

Az Endless Pools Fitness Systems ellenáramoltató rendszere nagyszerű lehetőséget kínál az otthoni úszáshoz. Ez a kielégíti mind a hobbi úszók, mind a versenyszerűen sportolók igényeit is, mert igen tág lehetőségeket nyújt a vízáram szabályozására.

KIKAPCSOLÓDÁS

A mindennapi fürdőzés, úszás és masszázs pozitív hatásairól nagyon sok tanulmány született, de egyértelmű a fürdőzéssel és a kikapcsolódással együtt töltött idő családi kapcsolatokra gyakorolt pozitív hatása is.

Endless Pools sportmedencék hatalmas kedvezménnyel!

Vegye igénybe 2020 legjobb Endless Pools sportmedence ajánlatait, és tekintse meg élőben ezt a különleges úszómedencét a SpaTrend bemutatótermében!

Szeretne egyedi ajánlatot sportmedencéinkre?