Chat with us, powered by LiveChat Black Friday - Spatrend Expo
previous arrow
next arrow
Slider

BLACK FRIDAY

AZONNALI PRÉMIUM JAKUZZI AJÁNLATOK

Akár 1.958.000 Ft árelőny + ajándék kiegészítők

Nem is egy, hanem 3 szenzációs Black Friday ajánlattal várjuk!

Óriási kedvezménnyel és ajándék kiegészítőkkel, kihagyhatatlan áron elérhető a HotSpring ENVOY jakuzzi, a Caldera GENEVA modell és a Softub PORTICO.

AJÁNLATKÉRÉS

Kérje személyre szabott, kedvezményes ajánlatunkat!


[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát - Adatkezelési Tájékoztató. Az ÁSZF az oldal alján található.]

BLACK FRIDAY | AJÁNLAT 1.

HOTSPRING ENVOY JAKUZZI 1.958.000 FT-OS ÁRELŐNNYEL + AJÁNDÉK KIEGÉSZÍTŐKKEL*

Az 5 férőhelyes Envoy a legnépszerűbb Hotspring masszázsmedence. A kényelmes férőhelyek és a specializált befúvók együttesen személyre szabott, egyedülálló és páratlan masszázsélményben részesítik Önt. 43 különféle típusú, egyedileg állítható befúvó, 1 fekvőhely, tágas belső tér, két zónában állítható világítás, kivehető kezelőpanel.

BLACK FRIDAY | AJÁNLAT 2.

CALDERA GENEVA JAKUZZI 1.838.000 FT-OS ÁRELŐNNYEL + AJÁNDÉK KIEGÉSZÍTŐKKEL*

Az Utopia sorozat a masszázsmedence tervezés csúcspontja, melyben egyesül a gyönyörű építészeti megoldások inspirálta design. Caldera medencéinket úgy terveztük, hogy minden testrésze optimális hidromasszázsban részesülhessen, legyen az a dereka vagy akár a talpa.  A Caldera Spas Geneva modellje tágas, 6 férőhelyes jakuzzi, mely a kényelméről és a nagy teljesítményéről ismert.

BLACK FRIDAY | AJÁNLAT 3.

SOFTUB PORTICO JAKUZZI 858.000 FT-OS ÁRELŐNNYEL*

A Softub Portico jakuzzi pehelykönnyű, formájából adódóan könnyen kezelhető, egyszerűen szállítható és bárhol telepíthető. Poseidon masszázsfúvóka Trident diverterrel és dupla, színes víz alatti LED világítással. Különlegessége a hidroterápiás pad derék- és gerincmasszázs opció, legnagyobb ülőfelülettel/paddal a Softub medencék között.

* A Black Friday pontos részleteiért kérje ajánlatunkat!

Válogasson széles masszázsmedence kínálatunkból
személyesen, vagy online!

eljött az energiatakarékos
jakuzzik ideje

Az elmúlt hónapokban hazánkban is fontosabbá vált az energiatudatosság, mint bármikor korábban. Bemutatjuk a világ legenergiatakarékosabb masszázsmedencéit.

miért csak kristálytiszta vízben
érdemes jakuzzizni?

Egy masszázsmedencét azért vásárolunk, hogy napi szinten hozzájáruljon életminőségünk javításához. Megmutatjuk az innovatív vízkezelési megoldásokat.

KÜLDETÉSÜNK A WELLNESS

Célunk, hogy egy időben és három helyszínen bemutathassuk a világ leginnovatívabb, kiemelten energiatakarékos masszázsmedencéit hol tart ma a jakuzzi gyártás, mik az iparág újdonságai, vívmányai és mi az a kínálat, amiből a masszázsmedencék kedvelői választhatnak. Közel 3000 négyzetméteres bemutatótermünkben megismerheti a világ legkedveltebb masszázsmedence modelljeit, és rátalálhat az Ön számára tökéletes darabra.

Tudjon meg mindent az otthoni wellnessről első kézből szak­képzett értékesítőinktől, akik wellness iránti elköte­­lezet­tsé­güktől vezérelve már több mint 4000 háztartásba juttatták el a mindennapos pezsgőfürdőzés varázs­latos élményét. 

JAKUZZI AJÁNLATOK, TÍPUSOK

BEMUTATÓTERMEINKBEN

■ megismerheti a legújabb masszázsmedence modelleket

■ kiemelt kedvezményekben részesülhet

szakértőink segítenek Önnek az eligazodásban

■ masszázsmedencéinket akár ki is próbálhatja

bemutatótermi medencéink akár azonnal az Öné lehetnek

kerti bútorainkat saját kertjébe képzelheti

■ megtekintheti óriási kerti grill választékunkat is

szakértőinktől bármikor segítséget kérhet

■ kiemelt figyelmet szentelünk az energiatakarékosságnak

■ és még ezer érvünk van, hogy miért látogasson el hozzánk!

TUDJON MEG TÖBBET A JAKUZZIKRÓL VIDEÓINKBÓL