Chat with us, powered by LiveChat Black Friday Early bird 2022 - Spatrend Expo
Slider

BLACK FRIDAY

EARLY BIRD JAKUZZI AJÁNLAT

Csúcskategóriás Hotspring masszázsmedencék,
most óriási árelőnnyel Early Birdeknek

A verhetetlen ajánlatok nem várhatnak novemberig!

Nem is egy, hanem két szenzációs ajánlattal nyitjuk meg az őszi jakuzzi szezont. Óriási kedvezménnyel, kihagyhatatlan áron elérhető a Limelight sorozat legsikeresebb tagja, a Flair és az ár-érték arányban verhetetlen Relay jakuzzi.

AJÁNLATKÉRÉS

Kérje személyre szabott, kedvezményes ajánlatunkat!


[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát - Adatkezelési Tájékoztató. Az ÁSZF az oldal alján található.]

BLACK FRIDAY EARLY BIRD | AJÁNLAT 1.

LEGYEN ÖNÉ A HOTSPRING FLAIR JAKUZZI 1.780.000 FT-OS ÁRELŐNNYEL!

Az elegáns, ugyanakkor tágas Flair masszázsmedence kényelmét egyszerre hat fő élvezheti. A 43 különféle típusú, egyedileg állítható befúvó a talpaktól a vállakig ellazítják használójukat, az egy fekvő férőhely pedig minden használat alkalmával teljes relaxációs élményt nyújt. A medence látvány elemét a vízesést, többszínű, több  zónás LED világítás egészíti ki, és varázsolja igazán hangulatossá.

BLACK FRIDAY EARLY BIRD | AJÁNLAT 2.

VÁLASSZA A HOTSPRING RELAY JAKUZZIT 1.300.000 FT-OS ÁRELŐNNYEL!

A felső-középkategóriás ár-érték arányban verhetetlen Relay masszázsmedencében öt ülő, és egy fekvő férőhelyen egyszerre hat fő élvezheti a pihentető hidromasszázst. A tökéletes ellazulásról nem kevesebb, mint 40 különféle típusú, állítható befúvó gondoskodik. A varázslatos hangulatot pedig többszínű, pont LED világítás biztosítja.

Válogasson széles masszázsmedence kínálatunkból
személyesen, vagy online!

eljött az energiatakarékos
jakuzzik ideje

Az elmúlt hónapokban hazánkban is fontosabbá vált az energiatudatosság, mint bármikor korábban. Bemutatjuk a világ legenergiatakarékosabb masszázsmedencéit.

miért csak kristálytiszta vízben
érdemes jakuzzizni?

Egy masszázsmedencét azért vásárolunk, hogy napi szinten hozzájáruljon életminőségünk javításához. Megmutatjuk az innovatív vízkezelési megoldásokat.

KÜLDETÉSÜNK A WELLNESS

Célunk, hogy egy időben és három helyszínen bemutathassuk a világ leginnovatívabb, kiemelten energiatakarékos masszázsmedencéit hol tart ma a jakuzzi gyártás, mik az iparág újdonságai, vívmányai és mi az a kínálat, amiből a masszázsmedencék kedvelői választhatnak. Közel 3000 négyzetméteres bemutatótermünkben megismerheti a világ legkedveltebb masszázsmedence modelljeit, és rátalálhat az Ön számára tökéletes darabra.

Tudjon meg mindent az otthoni wellnessről első kézből szak­képzett értékesítőinktől, akik wellness iránti elköte­­lezet­tsé­güktől vezérelve már több mint 4000 háztartásba juttatták el a mindennapos pezsgőfürdőzés varázs­latos élményét. 

JAKUZZI AJÁNLATOK, TÍPUSOK

BEMUTATÓTERMEINKBEN

■ megismerheti a legújabb masszázsmedence modelleket

■ kiemelt kedvezményekben részesülhet

szakértőink segítenek Önnek az eligazodásban

■ masszázsmedencéinket akár ki is próbálhatja

bemutatótermi medencéink akár azonnal az Öné lehetnek

kerti bútorainkat saját kertjébe képzelheti

■ megtekintheti óriási kerti grill választékunkat is

szakértőinktől bármikor segítséget kérhet

■ kiemelt figyelmet szentelünk az energiatakarékosságnak

■ és még ezer érvünk van, hogy miért látogasson el hozzánk!

TUDJON MEG TÖBBET A JAKUZZIKRÓL VIDEÓINKBÓL