jubileumi ajánlatok

Jubileumi ajánlatok

20 éves a Spatrend logo

20 év a wellness szolgálatában

Ünnepeljünk együtt jubileumi ajánlatokkal!

Immáron huszadik éve dolgozunk azon, hogy a wellness kultúrája a legtöbb otthonba eljuthasson, és minél többen megtapasztalhassák a masszázsmedencézés lélekemelő és testet regeneráló hatását.

Ez idő alatt többezer ügyfelünknek segítettünk kiterjeszteni otthonaik belső tereit, és széles kínálatunk segítségével olyan teljes értékű kültéri élettereket alkotni a kertben vagy a teraszon, melyben van helye a kültéri konyhának, étkezőnek, nappalinak, és akár egy saját wellness oázisnak is.

Kezdeti törekvéseink mára már küldetéssé váltak. Célunk, hogy ügyfeleinket segítve kísérjük végig azon az úton, mely a tökéletes jakuzzi megtalálásához, és az álomteraszok berendezéséhez vezet.

Ezért ünnepeljük születésnapunkat most különleges jubileumi ajánlatainkkal!

ajánlatunk

20 évesek lettünk

20 év, 20 termék exkluzív ajánlatban!

Különleges meglepetések Önnek, születésnapunk alkalmából.

Ne hagyja ki, értesüljön Ön is időben jubileumi ajánlatainkról, melyeket csak az ünnepi időszakra állítottunk össze. Szerezze be most álom jakuzziját, kerti bútorát vagy grilljét óriási kedvezménnyel és extra ajándékokkal!

20 Éve önökért

20 termék extra kedvezménnyel

20 év 20% kedvezmény? Az semmi!

Exkluzív jubileumi ajánlatok egyenesen a postaládájába

Hogy legyen ok az ünneplésre, születésnapunk alkalmából többféle különleges ajánlattal is készültünk.

Az ünnepi időszak alatt számos jakuzzi, kerti bútor, árnyékoló, grill és egyéb kiegészítő termékeinket 20% kedvezménnyel szerezheti be nálunk.

De ez még nem minden!
Húsz termékünket most soha nem látott kedvezménnyel és extra ajándékokkal vásárolhatja meg. Hogy melyek ezek a jakuzzik, grillek és kerti bútorok? Elküldjük egyenesen a postaládájába!

Iratkozzon fel születésnapi hírlevél sorozatunkra, melyből értesülhet jubileumi ajánlatainkról!

Osszuk meg az ünnepet, osszuk meg a Spatrend életérzést!

feliratkozás

[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi Irányelveit.]

20 év wellness
HotSpring Highlife Vanguard masszázsmedence
HotSpring Higlife Envoy jakuzzi külső borítás

Visszatekintés

Ismerje meg történetünket és ünnepeljen velünk!

2003
az alapítás éve
Tulajdonosunkban, Vezse Rolandban éppen húsz évvel ezelőtt született meg, és kristályosodott ki a gondolat, hogy belevág a wellness kultúra terjesztésébe és népszerűsítésbe hazánkban. Megalapította a Spatrendet és fejébe vette, hogy minél több otthonba eljuttatja a wellness életérzést, és minél több embernek segítségére lesz, hogy megtapasztalhassa a rendszeres jakuzzi használat jótékony hatásait.
2003
2007
Most mutasd meg!
Kis garázsboltunk 2007-re akkorára növekedett, hogy elkerülhetetlenné vált, hogy nagyobb telephelyet alakítsunk ki. Ezzel együtt fogalmazódott meg az igény arra is, hogy az általunk közvetíteni kívánt wellness életérzést illusztris környezetben egy szépen berendezett, tágas bemutatóteremben mutathassuk be az érdeklődőknek. Így kialakítottuk ürömi bemutatótermünket is.
2007
2010
Ne csak láss, olvass!
Hosszú éveken keresztül törtük a fejünket, hogyan ismertethetnénk és szerettethetnénk meg minél több emberrel a wellnesst, mint a kikapcsolódás egyik formáját. A megoldást egy negyed évente megjelenő magazinban találtuk meg, elindítottuk a SpaTrend életmód és szabadidő magazint vízimádóknak.
2010
2013
Országjáró jakuzzik
Három évvel később támadt egy őrült ötletünk: aki nem jön el hozzánk megnézni masszázsmedencéinket, ahhoz vigyük el őket mi magunk! Megszerveztünk a SpaTrend Road Showt, az első magyar utazó masszázsmedence kiállítást, mellyel bejártuk az országot, és megmutattuk a legjobb jakuzzikat Debrecenben, Ürömön, Veszprémben, Kecskeméten, Győrben Nyíregyházán és Sopronban is.
2013
2015
mi vagyunk a legjobbak
2015-ben érkezett el a nagy nap, amikor tizenkét év kitartó munkájával a hátunk mögött, óriási nemzetközi sikert arattunk. Az általunk forgalmazott masszázsmedencéket gyártó világhírű Watkins Wellness „Az év legjobb Hot Spring jakuzzi kereskedője” címmel jutalmazott meg minket a San Diegoban. Ez a kitüntetés igazi mérföldkő volt a magyar csapat számára.
2015
2016
újabb sikerek
Ebben az évben nemcsak az értékesítésben nyújtottunk kimagasló teljesítményt, de marketing területen is besöpörtük a legnagyobb elismerést. A Watkins Wellness ismét megjutalmazott minket, elnyertük a “Marketing and Retail Excellance Award” díjat, melyet a márka kiváló képviseletével és az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásainkkal érdemeltünk ki.
2016
2018
bemutatóteremből wellness oázis
2018-ban úgy döntöttünk még magasabbra emeljük szolgáltatásaink színvonalát, és lehetőséget nyújtunk arra, hogy érdeklődőink ne csak szemlélhessék masszázsmedencéinket, de ki is próbálhassák azokat. Ürömi bemutatótermünkben egy privát wellness helyiséget hoztunk létre, melyben a mai napig kipróbálhatók a legjobb jakuzzi modelleink és egy Endless Pools úszómedencénk is. A tökéletes wellness élmény érdekében oázisunkat egy szaunával és egy gőzkabinnal is kiegészítettük.
2018
2019
halmozzuk a díjakat
A 2015-ös Hot Spring jakuzzi sikerek után eljött az idő, hogy bezsebeljük másik nagy masszázsmedence márkánk, a Caldera “Év legjobb nemzetközi kereskedője” díját is. Ezzel olyan mezőnyben arattunk sikert, melyben a világ minden tájáról érkeztek Caldera masszázsmedencéket forgalmazó cégek, olyan országokból is, ahol sokkal nagyobb piac állt rendelkezésre. A zsűri nem csak az értékesítési eredményeinket, de a növekedési ütemet és a márka üzenetének közvetítését is díjazta.
2019
2020
SpaTrend Expót mindenki otthonába!
A világjárvány berobbanása idején sem csüggedtünk. Fel sem merült bennünk, hogy ne tartsuk meg az évről évre egyre sikeresebb Spatrend Expo, jakuzzi kiállítás és vásárt. Mindenki biztonsága érdekében azonban rendezvényünket áthelyeztük az online térbe, és létrehoztunk a SpaTrend Expo Live műsort, melyben élő online bejelentkezés sorozatban beszélgettünk a jakuzzizás témaköréről, mutattuk be kínálatunkat és válaszoltunk érdeklődőink felmerülő kérdéseire.
2020
2023
20 éves jubileum
Idén éppen húsz éve dolgozunk azért, hogy minél több otthonba eljuttathassuk a wellness életérzést. Hosszú utunkat rendszeres sikerek koronázták és büszkén mondhatjuk, hogy az elmúlt évek alatt több mint 4000 otthonba juttattuk el a masszázsmedencézés páratlan élményét, valamint több mint 24.000 ügyfelünknek segítettünk berendezni kültéri pihenő oázisát. Reméljük még legalább ugyanennyi időn át szolgálhatjuk legfőbb ügyünket: wellness kultúra és életmód terjesztését. Ünnepeljünk most együtt, iratkozzon fel oldalunkon, hogy exkluzív születésnapi kedvezményekkel lephessük meg!
2023

Régi vágya egy amerikai jakuzzi, egy minőségi kerti bútor szett, vagy a legjobb grillek egyike?

Iratkozzon fel most!

Exkluzív jubileumi kedvezményeink között Önre is vár az igazi!

Ünnepi hírlevél sorozatunkban 20 féle, soha nem látott kedvezménnyel beszerezhető terméket mutatunk be Önnek, valamint érdekes cikkekkel is kedveskedünk, melyekben körbejárjuk a wellness témakörét, és mesélünk cégünk történetéről is.

Ismerje meg a Highlife jakuzzi modelleket

Vezse Roland, a SpaTrend tulajdonosának videójából!

  • 20 év tapasztalat
  • 3000+ eladott jakuzzi Magyarországon
  • SpaTrend, a Hot Spring masszázsmedencék kizárólagos forgalmazója

Győződjön meg személyesen

a Hot Spring Highlife jakuzzik valóban a világ legjobb masszázsemdencéi!